Брана терору Исламске државе је - сицилијанска мафија!

И. С.

27. 11. 2015. у 20:33

Брана терору Исламске државе је - сицилијанска мафија!

Ђовани Гамбино

Брана терору Исламске државе, који би могао да се обруши на Њујорк је - мафија

БРАНА терору Исламске државе, који би могао да се обруши на Њујорк је - мафија. Син једног мафијашког боса изјавио је, пренели су западни медији, да је у обављању овог задатка братија којој и сам припада, успешнија од полиције.

Ђовани Гамбино, син Франческа Гамбија, изнад ког је чувени криминалац Џон Готи, каже да мафија штити комшилук од екстремиста. "Мафију прати лоша репутација, али велики део тога је незаслужен", оцењује Гамбино, у саопштењу после терористичких напада у Паризу.

- У животу постоје добре и лоше стране свега - вели Ђовани Гамбино. - Експанзија глобалног тероризма даје мафији шансу да покаже и докаже своју добру страну.

Гамбино је оценио да су Еф-Би-Ај и остале безбедносне службе у САД ограниченог домета кад је тероризам у питању и да често закасне, или не успеју да сагледају комплетно стање ствари. "Свет је данас веома опасан, али Њујорчани чији су суседи Сицилијанци, или с њима спрегнути, могу да се осећају потпуно безбедни", закључује Ђовани Гамбино.

Овај мафијашки син обећава да ће заштитити грађане од екстремиста и терориста, "посебно од бруталне, психопатске организације која себе назива Исламском државом".

РАЗЛОЗИ

ЂОВАНИ Гамбино објашњава да ИД страхује од сицилијанске мафије, због чега терористичке ћелије нису основане на Сицилији и Италији, где нису забележени ни терористички инциденти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Александар

27.11.2015. 21:52

Све је једноставно. Мафијози немају скрупула и исто су тако лаки на обарачу као и ови турци из ИД. Мафијоза има више, и боље су организовани...

011

28.11.2015. 00:51

@savo arizona - A Londonski metro, pre koju godinu. Dosta više sa tim glupostima i teorijama zavere..

Zoran

28.11.2015. 01:48

Italijani mogu svoju mafiju da registruju kao nacionalno blago, zasticeno uneskom.

Zoran

28.11.2015. 02:18

Kako da ne budu uspesniji od policije. Pa policija je drzavana, a to je sve kilavo.

Zoran

28.11.2015. 03:29

Siciliju i kolera zaobilazi, a nece muslimani. To tamo...bolje za brzi voze se zakaci nego za vas.:) Inace vam skidam kapu...kad je neko dobro organizovan i zna se red...svakom skidam kapu, bez obzira sta radi.

ranko75

28.11.2015. 06:55

Hoce klin klinom da izbijaju,pa ce na kraju da ih sisaju i jedni i drugi kao ovnove.Ko god je se oslanjao da ga jedna mafija cuva od druge znaju da se oni izmedju sebe dogovore pa tako urade da podele lovu a taj sto je surovao biva osisan jos vise.Prvo od njega traze 4 puta vece pare,pa posle kada ga ovi "odbrane" prepolove i sa "braniocima" podele.Pozivanje mafijasa da te brane od terorista je kao kada mamurluk lecis rakijom.Zasto onda narod placa sluzbu bezbednosti ako treba da ih mafija brani

I u Afganistanu

28.11.2015. 11:46

@Za vreme - su koristili Talibane protiv Rusa... ali, sve se to na kraju obije o glavu.