Срби преживели покољ у Паризу

Новости онлине

14. 11. 2015. у 14:23

Међу таоцима у концертној дворани Батаклан било је и десеторо Срба, каже за “Спутњик” представник српске дијаспоре у Француској Милисав Алексић

Срби преживели покољ у Паризу

Париз у шоку после серије напада

Међу таоцима у концертној дворани Батаклан било је и десеторо Срба, каже за “Спутњик” представник српске дијаспоре у Француској Милисав Алексић.

“Према информацијама којима досад располажемо, у терористичким нападима у Паризу нема страдалих Срба”, каже за тај портал представник српске дијаспоре у Француској Милисав Алексић.

Он додаје да је у дворани Батаклан било десеторо наших држављана.

„Они су на сигурном и осећају се добро после претрпљеног шока. Сви смо шокирани. У сталном смо контакту са полицијом, преко које смо француској држави понудили сваку врсту помоћи наших људи у Паризу“, каже Алексић.

Представник дијаспоре додаје да српске агенције несметано раде и да су сви аутобуси који саобраћају на редовним линијама Париз — Београд — Париз јутрос, после полицијске контроле, кренули ка српској престоници.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Best Tester

14.11.2015. 14:49

неће гром у коприве! не дајте се Срби, чувају нас Бог и Путин!

Slavko

14.11.2015. 15:26

Занимљиво је било видети када су американци у неком куплерају на Флориди нашли Куран који је припадао некаквим терористима који су рушили Њујорк и Пентагон. Затим, успело им је пронаћи пасош Саудијске Арабије код "пилота" који се урезао у куле близанкиње (челик се топио, пасош се храбро држао). Сада опет пасош Сирије. Мора да им је оставио још мноштво других података. Ко зна, можда се нађе и Путинова визит картица.

sava savanovic(prvi srpski vampir)

15.11.2015. 14:22

koji su oni mandrak tamo trazili?i uopste sta ce bre srbin u francuskoj?sta ce bre iole ijedan srbin u toj eurupi?citao sam jucerasnje komentare kada je vecina kultivisanih srba patrijota pevali od srece nad ovom nesrecom!