ПОГЛЕДАЈТЕ: Колико је била снажна експлозија у Паризу

Новости Онлине

субота, 14. 11. 2015. у 03:05

ПОГЛЕДАЈТЕ: Колико је била снажна експлозија у Паризу
Париз је ноћас био мета неколико терористичких напада, а према последњим подацима, у атацима је погинуло најмање 140 људи, а страхује се да би број настрадалих могао да буде већи

Париз је ноћас био мета неколико терористичких напада, а према последњим подацима, у атацима је погинуло најмање 140 људи, а страхује се да би број настрадалих могао да буде већи.

Поред пуцњава код два ресторана, као и талачке кризе у концертној сали, две, по наводима неких медија и три експлозија одјекнуле су код стадиона Стад Франс.

У том тренутку, тамо се играла пријатељска утакмица између Немачке и Француске, а детонација после једне од експлозија била је толико јака да се чула поред буке пуног стадиона.

Погледајте како је то изгледало:

Прочитајте још:
* ХАОС У ПАРИЗУ: У експлозијама више од 140 мртвих, уведено ванредно стање
* Свет шокиран нападима, подршка Паризу
* Ана Ивановић заробљена на "Сен Денију"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

pc

14.11.2015. 12:03

Nista strasno, jace su bile njihove kad su nam bombardovali mostove u NS. Teroriste napali teroristi. Treba im sada poslati SonjuBiserko i Natasu Kandic da im kazu kako je nedopustivo da se izvede tolika sila protiv 10 ljudi koji su samo stitili svoja prava. Neki ce reci da su poginuli neduzni, mozda, ali ti neduzni nisu nista preduzeli kad su nas bombardovali i kad su ubijali, trgovali organima i unistavali pravoslavne manastire. Bas me interesuje kakva ce biti karikatura sutra.