Мучно нам је и тешко, бол не престаје. Често помислим да нећемо ни дочекати судску пресуду: Родитељи младића који је настрадао после напада код клуба Тилт о одлагању суђења

С. Ј. М.

уторак, 07. 07. 2020. у 11:01

Мучно нам је и тешко, бол не престаје. Често помислим да нећемо ни дочекати судску пресуду: Родитељи младића који је настрадао после напада код клуба Тилт о одлагању суђења

Милосав и Мирјана Вукић Фото: Н. Скендерија

Милован Тадић се терети да је пре четири и по године шутнуо у стомак Слободана Вукића и нанео му тешке повреде од којих је младић 15 дана касније преминуо
СУЂЕЊЕ Миловану Тадићу, који се терети да је пре четири и по године, као радник обезбеђења испред клуба "Тилт" шутнуо у стомак Слободана Вукића и нанео му тешке повреде од којих је младић 15 дана касније преминуо, одложено је у понедељак у Вишем суду у Београду за средину септембра. Разлог је што још није завршено вештачење у Заводу за судску медицину у Нишу. Како је судију обавестио вештак, тај посао ће бити готов за десетак дана.

Слободанови родитељи Милосав и Мирјана Вукић долазе на свако рочиште, које се последњих неколико пута одлаже због вештачења.

- Мучно нам је и тешко, сина повратити не можемо, али се надамо правди - каже нам Слободанов отац. - Сваки дан нам је као и први после његове смрти. Време пролази, али наша бол се не умањује. Често помислим да нећемо ни дочекати пресуду. Са његовим губитком смо некако изгубили и смисао живота, па се питамо и како даље. Тешко нам је да се са свим тим помиримо.

Мајка Мирјана каже да је окривљени на слободи, да ради, а њима сина нема:

- Кад видим тог Тадића у судници помислим да он може постати отац, а наш син не може.

Слободан је са пријатељем 23. децембра 2015. године изашао да се проведе у клуб "Тилт". Око три ујутру је случајно порушио чаше на шанку, па га је обезбеђење избацило напоље. Док су га држали и вукли, ударали су га по глави. Кад су га избацили, Слободан се вратио на улаз и викао: "Ко ме је ударао?" Тада је изашао Милован Тадић и шутнуо га ногом у стомак. Слободан је после превезен у Ургентни центар где је утврђено да му је пукла слезина и оштећена јетра. Пао је у кому из које се више није будио. Преминуо увече на Божић 7. јануара 2016. године.

Слободан Вукић

ЗАШТО НИСУ ЗВАЛИ ПОЛИЦИЈУ?

ТЕ ноћи Слободан је отишао у клуб, где постоји обезбеђење, које је требало да га заштити, а не да га удара - каже нам Мирјана Вукић. - Ако је био пијан, што су га пустили унутра? Ако је и направио неки проблем, зашто нису позвали полицију да га одведе, а не да га они ударају и убију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Niko

07.07.2020. 11:20

Koliko sam razumeo on je pijan u kaficu...i kao takav lomio čase, obezbedjenje ga je izbacilo napolje... A on se pijan vratio da se obracuna sa obezbedjenjem... Klasicna stvar iz knjige... To se redovno desava.. Nisam za upotrebu sile.. Ali covek je radio svoj posao i morao je da se brani... Ne moze da dozvoli da ga pijandure biju...

uzicanin

07.07.2020. 12:00

Nažalost tog ubicu ČUVA Država jer on i njemu slični tuku narod, prete za vreme izbora, plaše narod. Plašim se da će se i on izvući nekažnjeno i "da će biti da je taj nesretni momak kriv za svoju smrt". Oko za oko jedino u ovoj zemlji vredi.