Средином јуна се оженио, у недељу ујутру кренуо да посети бабу и деду у Пријепољу: Ужичани тугују за настрадалим Бојаном Кутлешићем (28)

Е. Х.

уторак, 07. 07. 2020. у 07:13

Средином јуна се оженио, у недељу ујутру кренуо да посети бабу и деду у Пријепољу: Ужичани тугују за настрадалим Бојаном Кутлешићем (28)

Бојан са супругом и место где се утопио

Заспао за воланом после треће смене?
АКО се за некога може рећи да је за пример другима, онда је то био Бојан. Пацијенти су често говорили да је реч о најкултурнијем међу овдашњим медицинарима. Отишао је из треће смене да се више не врати, а за све нас ово су дани превелике туге, кажу колеге настрадалог Бојана Кутлешића (28), који је радио као медицински техничар гипсер на одељењу ужичке Опште болнице.

Несрећни младић је настрадао код Кокиног Брода, у недељу око пет ујутру. Аутомобил којим је управљао слетео је с пута и завршио у Златарском језеру. Ужичани кажу да је пленио добротом, а пажњом коју је посвећивао пацијентима оплеменио животе многобројних суграђана. На "Фејсбуку" је објављен снимак на којем се види да се оженио пре непуних месец дана.

Како смо већ писали, Бојан је после завршене треће смене у ужичкој болници, кренуо према Пријепољу, код бабе и деде. Међутим, како се сумња, младић је током пута заспао за воланом, прешао на супротну коловозну траку и пролетео између заштитне ограде и земљаног насипа право у језеро.

Возило "рено лагуна", рашких регистарских ознака, вода је брзо прогутала, а ронилачке екипе Жандармерије, које су ангажоване у акцији спасавања, извукле су беживотно тело младића неколико метара од обале.

- Зла судбина однела је живот овом младићу, невероватно је куда је успео да пролети у језеро. Провукао је аутомобил између банкине и насипа, сантиметри су га делили од тога да удари у једну или другу страну, и тако вероватно избегне смрт - рекао нам је рибар Милош, којег смо затекли на обали језера.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)