Тројицу малолетника полиција терети за ремећење јавног реда: Прекршајне за нападaче на Тошића

Ј. Д. Љ.

понедељак, 06. 07. 2020. у 23:21

Тројицу малолетника полиција терети за ремећење јавног реда: Прекршајне за нападaче на Тошића

Душко Тошић

Код једног од осумњичених, наводно, нађен и електрошокер. На саслушању и родитељи
ТРОЈИЦА малолетника, Ј. Ц. (15), Н. Б. (17) и Р. М. (17), која су ухапшена због напада на Калемегдану на фудбалера Душка Тошића и још тројицу његових колега, као и тренера Андреју Милутиновића, "зарадила" су прекршајне пријаве због нарушавања јавног реда и мира. Код једног од њих, наводно, нађен је и електрошокер.

Инцидент се, догодио у јутарњим сатима, када је група малолетника која је седела на бедему тврђаве, почела да добацује Тошићу и осталима, који су у то време, били на кондиционом тренингу. Дошло је до вербалног сукоба, да би малолетници након тога, бацили неколико празних лименки од пива на спортисте и попрскали их. Напад је одмах пријављен полицији, која је успела да идентификује малолетнике.

Они су приведени у полицију, након чега су против њих поднете пријаве за нарушавање јавног реда и мира Прекршајном суду у Београду. Како сазнајемо, малолетници су пуштени кућама, а пријаве против њих ићи ће у редовном поступку. Биће саслушани наредних дана, уз присуство једног родитеља и социјалног радника. Информација о томе да је сукобу малолетника и спортиста претходио напад младића на једну пролазницу на Калемегдану, коју су они наводно хтели да опљачкају, испоставила се као нетачна, као и да су код себе имали ножеве и њима претили.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Violeta

07.07.2020. 07:54

Eto kako prolaze huligani, prekršajna lrijava je signal da nastave tako da se ponašaju. Umesto da se kazne da to više ne rade, sa sadašnjom ptijavom su ispali face medju navijačima. Posle se čudimo zašto odlaze mlafi

Zoran

07.07.2020. 08:37

Čekaj, čekaj. Tri balava giliptera napala praznom konzervomosmoricu sportista, koji su se poplašili i zvali policiju u pomoć? Bože kuda ide ovaj svet...