АУТОМОБИЛ СМРТИ из Куле: Ево шта је остало од возила у којем су страдале Божидарка, Марија и Татјана (ФОТО)

Novosti Online

понедељак, 06. 07. 2020. у 18:25

АУТОМОБИЛ СМРТИ из Куле: Ево шта је остало од возила у којем су страдале Божидарка, Марија и Татјана (ФОТО)
У општини Кула данас је дан жалости због погибије троје младих
Марија Ф. (17), Божидарка Ђ. (23) и Татјана Г. (15), погинуле су у недељу око 3,30 у саобраћајној несрећи на путу Руски Крстур - Кула, враћајући се са журке у дискотеци у Оџацима.

Родбина и познаници сада моле Бога да преживе Милица С. (14) и Јован В. (18), који су после удеса са тешким повредама пребачени на Институт за здравствену заштиту деце и омладине у Новом Саду.

Фотографија потпуно смрсканог аутомобила у којем су се трагично настрадали млади налазили у тренутку несреће, само додатно сведочи о величини трагедије и томе колика је била јачина ударца у тренутку када је "рено меган" којим је управљао Михајло С. са 1,5 промила алкохола у крви слетео са пута и угасио три млада живота.


Како се сазнаје, у тренутку несреће нико од малдих који су се налазили у аутомобилу смрти није имао везан сигуроносни појас.

У општини Кула данас је дан жалости због погибије троје младих. Породице и пријатељи опростиће се од својих најмилијих на гробљима у Кули и Црвенки. Марија ће бити сахрањена у Кули, док ће Божидарка бити сахрањена у Црвенки, где живе њени родитељи и најстарија сестра

Подсетимо, Марија, Татјана и Милица често су заједно посећивале дискотеке у околини, а кобне вечери, отишле су на рођенданску журку у Оџаке, са пријатељем Михајлом С. (23), који је на прославу повео и своју девојку Божидарку и другара Јована. Једино је Михајло прошао са лакшим повредама, а био је за воланом "рено мегана".


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)