Девојка погинула, младић повређен: Мотоцикл слетео код Беле Паланке

Novosti online / В. Ћ.

субота, 27. 06. 2020. у 13:38

Девојка погинула, младић повређен: Мотоцикл слетео код Беле Паланке

Пут код Чифлика је веома опасан / Фото архива В. Ћирић

Код села Чифлик догодила се саобраћајна несрећа у којој је живот изгубила девојка стара 28 година из Књажевца, док је момак који је управљао мотоциклом марке "јамаха" повређен

НА НЕКАДАШЊЕМ магистралном путу, садашњој регионалној саобраћајници од Беле Паланке ка Пироту, код паланачког села Чифлик, догодила се саобраћајна несрећа у којој је живот изгубила девојка стара 28 година из Књажевца, док је момак који је управљао мотоциклом марке "јамаха", доживео повреде са којима је пребачен у болницу.

Несрећи је, по свему судећи, кумовала пребрза вожња, услед чега је мотоцикл слетео с пута и трагедија је била неикзбежна. Непосредно након несреће, код младића је констатовано присуство 0,88 промила алкохола у крви ..

Некадашња магистрала од Беле Паланке ка Пироту највећим делом је због коридора 10 измештена са старе трасе и сада се пружа кроз околна села. И даље је, међутим, пуна кривина и захтева строго поштовање прописа. Саобраћајница је позната по великом броју црних тачака које су деценијама уназад однеле многе животе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Djordje

27.06.2020. 14:49

"Od prebrze voznje motor je sleteo s puta"!? Ovo prvi put cujem!?Mozda je od orebrze voznje izleteo iz krvine!? Al iz cista mira da izletis zbog"prebrze" voznje!? Prebrzo mize biti i 120 Km na sat ako ti je ogranicenje 60 Km , zar ne ? To "prebrzo" je sirok pojam!?

Dr.Vanstevovic

28.06.2020. 17:02

Ostavila je 2 mala zivota iza sebe...A ti "Profesionalni vozacu" koji pod dejstvom alkohola(ciji procenat je i pao nakon par nocnih sati i dolaska policije)Najlakse ce ti proci zatvor...Trebaces sresti neke ljude...pogledati ih u oči.Nd bio ti u kozi!