РОЂАК - СИЛОВАТЕЉ као мали БИО ЖРТВА СЕКСУАЛНОГ ЗЛОСТАВЉАЊА? Нови детаљи обљубе дечака (9) из Сремских Карловаца, насилнику одређен притвор

Љ. П.

петак, 26. 06. 2020. у 21:56

РОЂАК - СИЛОВАТЕЉ као мали БИО ЖРТВА СЕКСУАЛНОГ ЗЛОСТАВЉАЊА? Нови детаљи обљубе дечака (9) из Сремских Карловаца, насилнику одређен притвор

Фото: Приватна архива

А. П. изнео своју одбрану, после чега му је судија одредио притвор до 30 дана
МЕШТАНИНУ Сремских Карловаца А. П. (30), осумњиченом за силовање деветогодишњег дечака, после саслушања у Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду судија за претходни поступак је одредио притвор до 30 дана. Ова мера изречена му је да не би могао да утиче на сведоке, због начина на који је кривично дело почињено, али и због узнемирења јавности.

Осумњичени је, како сазнајемо, изнео своју одбрану, али због осетљивости случаја, и с обзиром на то да је реч о детету, оно што је рекао јавности није познато.

Тридесетогодишњак, иначе блиски рођак дечака, сумњичи се да је у ноћи између 14. и 15. јуна сексуално злостављао малишана. Он га је, како се сумња, са собом одвео на једну рођенданску прославу, где је било доста гостију, а кући га је вратио око четири сата ујутро. На путу до куће, према незваничним сазнањима, А. П. је дечака носио у наручју, јер се дете није осећало добро, а онда је, док су прелазили преко ливаде, како се сумња, напаствовао деветогодишњака, после чега га је одвео кући.

Малишан је одмах легао и дуго није устајао из кревета. Родитељима се пожалио да га јако боли стомак. Прегледом је утврђено да има озбиљне повреде и да је сексуално злостављан.

Инспектори су разговарали са више особа које су присуствовале слављу, а узети су и брисеви за ДНК анализу. Мада отежано говори, дечак је способан за комуницирање и дао је исказ.


И НАПАСНИК СИЛОВАН ДОК ЈЕ БИО ДЕТЕ?

МЕШТАНЕ овог дела Сремских Карловаца узнемирило је сазнање да је деветогодишњак био жртва гнусног чина, а неки од њих наводе да се по насељу прича да је и А. П. наводно био жртва сексуалног злостављања. Њега је, наводно, док је био дечак, малтертирао отац.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Joca

26.06.2020. 23:25

Polni organ na panj bez anestezije, satara i klap..... Posle neka vristi zlostavljac....

Divlji Magarac

27.06.2020. 02:35

Ako je on bio slilovan kao mali I Zna MAGARAC Da to Nije bilo Uredu Zašto je On to Uradio to isto Detetu I to Rodjaku od Devet Godina.Nas Sada ta njegova Izmišljena Priča neinteresuje ....,,,,Daj Rodjak je PEDIFALD I Gotovo . Uništio je Detetu Detinjstvo Za Uvek ,Tog “Rodjaka Manijaka “ Dajte mu Najstrožiju kaznu sto postoji Detetu zelimo Brz oporavak I dobro Zdravlje.

Victims

27.06.2020. 10:49

Neuroznanosti uče o mozgu, živčanom sistemu i o kauzalnoj vezi njihovog rada i našeg postupanja, mišljenja i osjećanja. Kada ih uspijemo kontrolirati pa biramo dobre misli, mozemo promijeniti ne samo osjećaje i ponašanja, vec i nas mozak tako da mozemo cak i ozdraviti. Snaga promjene i lijek je u nama. Bez tog izbora bi svi koji su preživjeli zlostavljanje, incest ili nasilje postali isti ti nasilnici. Žrtvama torture npr. je lijekovito kada netko odbije da ih muči jer nisu svi ljudi mučitelji.