Упуцан бивши вођа Партизанових навијача

понедељак, 22. 06. 2020. у 09:32

Упуцан бивши вођа Партизанових навијача

Са увиђаја из јануара ове године када је такође пуцано на Алајбега,Фото н.Скендерија

Непозната особа је на њега испалила неколико метака и он је том приликом рањен
Бивши вођа навијача Партизана Ненад Алајбеговић звани Алајбег рањен је рано јутрос у улици Народних хероја на Новом Београду. Задобио је прострелну рану ноге и превезен је у Ургентни центар у свесном и комуниукативном стању.

- На територији Србије и града Београда веома мирна ноћ са два специфична догађаја која ће ускоро бити расветљени - рекао је Младен Мијатовић у уживо уључењу на ТВ Пинку.

Непозната особа је на њега испалила неколико метака и он је том приликом рањен.

Алајбеговић је раније више пута био рањаван, али је преживео. Полиција ради на расветљавању случаја.

Други случај се догодио у уливци Омладинских бригада и тада је ножем убоден у груди четрдесетодвогодишњи Драган Петровић и он је пребачен у Ургентни центар.

Реаговала је полиција, форензика. Сви су укључени у расветљавање и овог случаја и он има позамашан криминални досије. И он је сам уживалац наркотика.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Mile

22.06.2020. 15:17

Čiji je navijač pomenuti Petrović zaboravili ste da naglasite. Za "bivšeg vođu partizanovih navijača" koji je i pre više puta ranjavan (ne piše u kojem ratu) mogla bi se staviti neka druga odrednica.

Црни Сале

24.06.2020. 07:46

Приметио сам да су вође навијача много фини момци. Својим лепим понашањем дају пример млађима како треба да се понашају. Важно је и то што се многи од њих баве хуманитарним радом и на тај начин подижу углед клуба. Свака част!