Звицер предао захтев за украјинско држављанство: Вођу Кавчана чува служба, ево где се налази пошто је ИЗАШАО ИЗ БОЛНИЦЕ

Novosti online

петак, 19. 06. 2020. у 17:54

Звицер предао захтев за украјинско држављанство: Вођу Кавчана чува служба, ево где се налази пошто је ИЗАШАО ИЗ БОЛНИЦЕ
Которанин Радоје Звицер (37), наводни вођа кавачког клана, који је преживео покушај убиства 26. маја у Кијеву, предао је захтев за украјинско држављанство
Которанин Радоје Звицер (37), наводни вођа кавачког клана, који је преживео покушај убиства 26. маја у Кијеву, како Дан незванично сазнаје, предао је захтев за украјинско држављанство, а наводно је приложио молдавски пасош који је поседовао. Такође, након изласка из украјинске болнице појачао је обезбеђење.

Како сазнаје Дан, након изласка из кијевске болнице, Звицер се опоравља и живи на адреси где је и раније живео. На тој локацији чувају га припадници украјинске службе.

- Рентира још два стана поред његовог у циљу додатног обезбеђења. У Украјини је боравио под именом Питер Радуј Знице - каже извор Дана.

Уколико га Црна Гора не буде потраживала, а он буде поседовао пасош и неке друге земље осим Црне Горе, може бити депортован и у ту земљу.

Подсетимо, Радоје Звицер тешко је рањен у заседи у кварту у којем је живео.

Због напада на Звицера ухапшени су Стефан Ђукић, првоосумњичени за убиство Баранина Јована Клисића, Подгоричанин Емил Тузовић и српски држављани Петар Јовановић и Милан Бранковић.
У склопу истраге о овом случају, приведен је и службеник украјинске полиције Ростислав Чернобриви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)