Истрага о пријави за педофилију у Брусу: Љубио девојчицу (11) уместо своје бебе

С. Б.

17. 06. 2020. у 22:41

Истрага о пријави за педофилију у Брусу: Љубио девојчицу (11) уместо своје бебе

Фото: С. Бабовић

Д. Ж. (47) се бранио на саслушању речима да је оштећена хтела да је пољуби његова деветомесечна беба, па да је он то учинио уместо детета
МЕШТАНИН Д. Ж. (47), из околине Бруса, који је ухапшен прошле недеље због сумње да је починио кривично дело недозвољене полне радње над девојчицом старом 11 година, бранио се на саслушању у Основном јавном тужилаштву да је оштећена хтела да је пољуби његова деветомесечна беба, па да је он то учинио уместо детета, незванично сазнају "Новости".

Пред тужилаштвом у Брусу исказ је дала и девојчица, која је испричала, међутим, да беба у тренутку када ју је осумњичени пољубио није била ту. У тужилаштву су саслушани и сведоци, као и стручњаци Центра за социјални рад у Брусу, који су разговарали са оштећеном.

- Девојчица је од почетка говорила да ју је осумњичени, који је, иначе, комшија њене породице, додиривао, три пута пољубио у врат, образ и угао усана, да се све догодило испред његове куће и у самом дому - износи незванично извор "Новости". - Преостало је да стручно мишљење о исказу девојчице да и дечји психолог, после чега ће се одлучивати о даљим корацима и поступању надлежног тужилаштва.

О целом случају сазнало се када се девојчица пожалила мајци, која је потом ушла у расправу са осумњиченим. То је је чула трећа особа, која је та сазнања пријавила полицији. До надлежних је прича стигла два дана након догађаја, после чега се одмах реаговало: осумњиченог је ухапсила полиција, а Основно јавно тужилаштву у Брусу почело је да истражује пријаву.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације