Само сам ишла на ЖУРКУ: Тијана Ајфон негирала кривицу, Адвокат каже да јој је одређен притвор јер нема БиХ држављанство

Novosti online

понедељак, 01. 06. 2020. у 19:33

Само сам ишла на ЖУРКУ: Тијана Ајфон негирала кривицу, Адвокат каже да јој је одређен притвор јер нема БиХ држављанство
Током саслушања у Тужилаштву и Суду БиХ Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, негирала је кривицу и одбацила оптужбе
Током саслушања у Тужилаштву и Суду БиХ Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, негирала је кривицу и одбацила оптужбе да је она организовала и довела девојке у викендицу у Сувом Пољу код Бијељине, сазнаје Српскаинфо.

Према новим информацијама, Тијану полиција и тужилаштво терети да је она била један од организатора оргија и кокаинске журке у Бијељини и да је њен “посао” био довођење девојака у поменуту викедницу.

– Тијана је приликом испитивања одбацила те наводе и тврдила да је она само дошла на журку, на коју је била позвана – истакао је извор Српскаинфо.

Тијана Ајфон заједно са већим бројем особа ухапшена је прошле седмице у полицијској акцији „Кристал“ због сумње да су починили више тешких кривичних дјела у викендици у Сувом Пољу код Бијељине, гдје је била организована кокаинска журка и оргије.

Већина ухапшених је пуштена на слободу, док су за њих пет одређене мјере забране. Међутим, једино је Тијани одређен једномесечни притвор.

Из адвокатске канцеларије „Стевановић“, која заступа Тијану, најавили су да ће у што краћем року уложити жалбу на ову одлуку Суда БиХ.

– Маскимовићеву и још осам особа, Тужилаштво терети да су починили више кривичних дела. Терете их за удруживање ради чињења кривичних дела у вези са навођењем на међународну проституцију, кријумчарење особа и омогућавање у уживању опојних дрога – појаснили су у поменутој адвокатској канцеларији.

Према њиховим речима, ради се о врло комплексним оптужбама, а једино Тијани нема држављанство БиХ и једино је њој одређен притвор који не може трајати дуже од 30 дана.

– Сам поступак је био исцрпљујићи и за осумњичене и за адвокате, пошто је све трајало од четвртка до суботе – додали су у адвокатској канцеларији Стевановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)