ВИДЕО: Блокирано насеље у Сурдулици, лешеви још на улици, постоји сведок крвавог пира (ФОТО)

NovostiOnline/Ј.С.

понедељак, 01. 06. 2020. у 16:16

ВИДЕО: Блокирано насеље у Сурдулици, лешеви још на улици, постоји сведок крвавог пира (ФОТО)

Фото: Ј.С.

Разне спекулације о наводној свађи око 100 евра државне помоћи се демантују, а спекулише се о нерашћишћеним емотивним односима
ВИША јавна тужитељка Данијела Трајковић изјавила је да се убиство и самоубиство у Сурдулици догодило у 13:15 сати, када је Драгољуб А. “опел зафиром” најпре прегазио Сафета С., па ножем пререзао врат М.Н.


Како сазнајемо на месту злочина, наложена је обдукција тела и технички преглед возила.

Према нашим информацијама постоји један сведок догађаја.


Насеље Чардачиште у Сурдулици је блокирано, лешеви су на улици, много је крви, крими техничке екипе раде увиђај.


Прочитајте и: Стравични детаљи крвавог пира у Сурдулици: Драгољуб убио љубавницу, њеног мужа прегазио колима, па себи ПРЕРЕЗАО ВРАТ

Разне спекулације о наводној свађи око 100 евра државне помоћи се демантују, а спекулише се о нерашћишћеним емотивним односима.Неки од окупљених мештана причају како су јутрос срели жену жртву овог гнусног злочина, која је наводно синоћ допутовала из Немачке, где је током епидемије корона вируса, боравила код своје деце.
Коментари (3)

maniks

01.06.2020. 18:32

Opet zena uzrok a posledice su uvek iste .Pre izvesnog vremena muz ubio zenu direktorku skole i njenog ljubavnika vozaca, ovde ljubavnik ubio zenu ljubavnicu i muza zene. Zajednicko ubicama su godine 52. Ja ovo ne razumem da ubije zenu i ode u zatvor u tim godinama znaci dozivotno. To se ne isplati , bolja varijanta nova ljubavnica.

Saša

02.06.2020. 06:09

Samo gledajte Farme nemojte slucajno da propustite jednu epizodu,ovo su vam posledice.