Старлета Тијана Максимовић, позната као Тијана Ајфон, у среду је у Бијељини ухапшена после баханалија са 23 криминалца, како пишу домаћи медији, требало да заради 8.000 евра за две ноћи са још три девојке, али их је полиција раскринкала.

Тијана је покушала са преосталим девојкама да побегне у Србију преко Дрине, а томе су претходиле оргије у раскошној викендици, а, осим за организовану проституцију, 28 ухапшених одговарало је и за злоупотребу оружја и наркотика.


Како наводи "Српски телеграф", Тијана Ајфон је имала договорену цену, па је за групне интимне односе требало да узму позамашну своту новца, коју је полиција током истраге запленила.

- Тијана је са три другарице за интимне односе требало да добије 8.000 евра. Она зна те момке одраније и она је и уговарала долазак. Момци су бирали које девојке Тијана да поведе са собом и након тога су одредили суму. Наравно, Ајфонка је преговарач и она је за њих четири за два дана тражила 8.000 евра, што би сигурно и добила јер јој није први пут, само да их полиција није прекинула - каже добро обавештен извор за горепоменути лист.

Иначе, у акцији "Кристал" Управе за организовани и тешки криминал и Полицијске управе Бијељина одузето је 14 пакетића кокаина, 10 пиштоља, медицинска дрога, три панцира, као и нешто више од 10.000 евра у различитим валутама.

Тијана Ајфон је у великој полицијској акцији "Кристал" ухапшена у чамцу са још три другарице. Реч је о С. П. (32) из Београда, Ј. Д. (27) из Младеновца, те мало познатијој Софији Гачић (27) из Београда.