ЗВИЦЕРА ИЗРУЧУЈУ ЦРНОЈ ГОРИ? Протерују га из Украјине због Тамаре

Бранко Влаховић

субота, 30. 05. 2020. у 21:52

ЗВИЦЕРА ИЗРУЧУЈУ ЦРНОЈ ГОРИ? Протерују га из Украјине због Тамаре
Звицер је имао срећу да ниједан од пет хитаца није погодио срце или неки велики крвни суд
ТЕШКО рањеног Звицера и даље чува полиција. Лекари тврде да му је здравствено стање и даље тешко, "али стабилно". Звицер је имао срећу да ниједан од пет хитаца није погодио срце или неки велики крвни суд.

Ако Звицер преживи, а из дана у дан су све веће шансе да хоће, сигурно ће на дневни ред доћи и његово изручење Црној Гори. Подгорица и Кијев, иначе имају добре односе, и само је питање како ће бити припремљена документација. Познаваоци прилика наводе, међутим, да ће једна од отежавајућих околности за Звицера бити и то што му је жена Тамара била наоружана, што само потврђује да су се и у Кијеву осећали несигурно. Без обзира на то што је она потегла пиштољ у самоодбрани, неоспорно је да није имала дозволу за поседовање оружја, а то је довољан разлог да се протера из земље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Mostarac

31.05.2020. 02:00

Šta si radio u Kijevu, da si bio u Beogradu bio bi sto puta više zaštićen. Evo sad reče predsednica vlade da će uzvratiti CG njen odnos prema Srbima tako što će zabraniti CG kriminalcima ulazak u Srbiji. Golemo, a uslediće stotine pozitivnih komentara, a ja mislio mi pametan narod....