Нови детаљи УЖАСНЕ несреће: Испао из аута, па га прегазила четири возила

NovostiOnline/В.И.

субота, 30. 05. 2020. у 18:09

Нови детаљи УЖАСНЕ несреће: Испао из аута, па га прегазила четири возила

Фото В.И.

Стравична саобраћајна несрећа на ауто-путу Милош Велики у Прељини код Чачка
ЧАЧАК – У стравичној саобраћајној несрећи, која се догодила у петак вече око 23.45 часова на ауто-путу Милош Велики, на пар стотина метара од наплатне рампе у Прељини код Чачка, погинуо је двадесетдвогодишњи Стефан Петровић из чачанског насеља Атеница. Његово беживотно тело пронађено је нешто после поноћи на коловозу, и то након што је неколико возила прешло преко леша, па је сам призор ове несреће био језив и за најискусније саобраћајце.

Према нашим сазнањима, Стефан је управљао аутомобилом “опел астра”, и кретао се из правца Београда. Под још неразјашњеним околностима, услед неприлагођене брзине, у једном моменту изгубио је контролу над возилом, које је прво ударило у банкину, а потом почело да се преврће. Приликом превртања младић је испао из аута, које је потом слетело у канал поред ауто-пута, и зауставило се на крову.

Пошто је полиција стигла на место несреће, није никоме било јасно откуд се тело младића задесило на коловозу. Тек после одређеног времена, утврђено је шта се заправо догодило, јер његов ауто је пронађен на више од 100 метара од леша младића. Ауто је био у катастрофалном стању, чак је био без точкова. Утврђено је да младић није користио заштитни појас.

Он је испао из аута. Лежао је на путу неко време, када су га прегазила најмање четири возила – сазнајемо од извора блиском истрази. - Уствари, полицији су случај пријавили управо возачи који су га један за другим прегазили и зауставили се након тога. Детаљи увиђаја још нису познати, односно обдукција би требало да покаже да ли је Стефан био жив пошто је испао из аута и да ли су му смртоносне повреде нанете после испадања.

Сви возачи су алкотестирани и тест је показао да ниједан од њих нема алкохола у крви. Сва четири возача и њихова возила полиција је затекла у близини места где се догодило несрећа. Сви су изјавили да су прешли преко тела које је лежало на коловозу након чега су се зауставили и пријавили случај полицији. У јутарњим сатима обављен је криминалистичко технички преглед сва четири возила, као и преглед видео надзора са ауто-пута, како би се утврдило да ли је још неко од возила прешло преко тела и да ли је евентуално неко од возача побегао.

Полиција је дојаву о саобраћајној несрећи примила око поноћи, а увиђај је трајао до раних јутарњих сати, односно до око пет часова изјутра. Сви аутомобили били су преусмерени на искључењу за Таково преусмеравани на Ибарску магитралу.

Коментари (4)

Rade Bg

30.05.2020. 19:57

Sta bi bilo da je jedan od vozaca koji su ga pregazili bio pod alkoholom? Da li bi njega okrivili iako je bio poslednji? Preterujete sa glupim zakonima koji su sklepani da otimaju narodu pare i imovinu! Decko je bio narkoman 99%. I da je bilo ko naleteo na njega a popio 2 casice rakije,taj bi nadrljao iako taj covek na pr. ima cetvoro dece i zenu! Zemljo Srbijo osvesti se vec jednom. Da li je bitniji zivot jednog narkomana ili zivot citave porodice? DOSTA VISE!!!

Ivan

03.06.2020. 15:45

@Rade Bg - Treba da te bude sramota komentata. Znam porodicu i preminulog, i siguran sam po ovom tvom komentaru da Stefanu nisi ni do kolena. Dete koje je znalo da nahrani stoku pomuze krave, da spremi drva u sumi, i mnogo toga za sta ni mi stariji nismo sposobni, a pri tom odlican djak, student. Svi volimo da pametnijemo a niko ne vidi sebe ni svoje postupke. Stefane neka ti je laka crna zemlja, divno je bilo poznavati te i hvala ti, jer od tebe sam dosta toga naucio, i ako sam mnogo stariji od tebe.

Sava Drugi

30.05.2020. 20:15

Loše projektovana saobraćajnica. Bilo je samo pitanje dana kada će tu neko poginuti. A

Grof

30.05.2020. 20:36

Ni u jednom slucaju o kome pisete ne kazete dali su ti ljudi bili VEZANIIIII pojasom, samo ginu redom u banalnim udesima iz kojih bi trebalo da odsetaju!!!