Супруга Радоја Звицера, Тамара, у последњем моменту је спасла је живот свом мужу када је у ватреном обрачуну, који се догодио у Украјни, одвратила нападаче од намере да ликвидирају наводног вођу "кавачког клана".

Детаље овог напада објавио је украјински портал "Детектив-инфо". На видео снимку види се женска рука како пуца из пиштоља на нападаче који су покушали да убију њеног супруга.

Иначе, Тамара Звицер је црногорској полицији позната одавно. За покушај њеног убиства 2016. године осумњичен је Јован Вукотић, високорангирани припадник "кавачког клана".

Вукотић је касније полицији доставио видео снимке и путне исправе, које су му послужиле као алиби да тог 23. маја није био у Котору већ у Словенији.

То није био једини сусрет Звицерове са припадницима полиције. Она је 2019. године покренула парнични поступак против которске полиције у којем је тражила да јој се врате технички уређаји који нису били предмет кривичног поступка, а који су одузети приликом претреса куће Радоја Звицера. Још тада, полиција је њеног супруга означила као вођу "кавачког" клана.

Раније, током 2018. године, Тамара се доводила у љубавну везу са шефом обезбеђења њеног супруга Александра Ђуришића. Према тадашњем писању медија, наводно постоје аудио снимци који доказују да супруга вође "кавачког клана" има аферу са Ђуришићем.

(Српски Телеграф)