ДОПИСНИЦА „Новости“ обишла је породицу несрећно настрадалог Стефана Милошевића (20) у селу Грамађе. Отац, мајка и брат настрадалог Стефана су очајни и без снаге да било шта коментаришу.

Како сазнајемо, Стефан је у Црној Гори провео три месеца, где је радио на пословима постављања електроинсталација.

Стефан је једва чекао да се врати кући, а како сазнајемо он и другар су примили плату и одлучили да се мало проведу пре повратка кући.

У селу влада мртва тишина и очај, коз коју се пролама само плач из Стефанове куће.

Фото: Приватна архива

Петар Крстић и преминули Стефан су били нераздвојни пријатељи. Петар је најпре радио у Немачкој, па онда седам месеци у Црној Гори.

Петрова мајка
Фото Ј. Стојковић

Подсетимо, аутомобил "пежо 307" србијанских регистрација крећући се магистралом из правца Будве, наишао је у Кукуљини на градилиште раскрснице - кружног тока. Према сазнањима Новости, аутомобил је ударио у један део бетонских блокова којим се формирају пешачка острва на новој раскрсници, а у силовитом удару при великој брзини, оба младића која су се у њему налазила, испала су из возила и задобила тешке телесне повреде.

Стефан је подлегао повредама на лицу места, а младић из Сурдулице, а Петар је са тешким телесним повредама транспортован за болницу у Котору. На жалост, младић је преминуо на путу до болнице.