"Највећа грешка у мом животу", описао је позив на забаву, после састанка са пословним партнерима у Републици Српској, познати словеначки фудбалски судија Славко Винчић (40) који је приведен са још 35 особа у полицијској акцији у Сувом Пољу.

Успешан арбитар, који суди и утакмице Лиге шампиона, потврдио је за портал 24ur.si да је био присутан на забави, али да је тамо био случајно.

"После састанка са пословним партнерима били смо позвани на прославу на ранч и позив смо прихватили... После рације одведени смо на информативни разговор у полицију, где сам објаснио да људе не познајем. После тога сам добио дозволу да могу да се вратим кући у Словенију“, објаснио је Мариборчанин целу ситуацију и непријатност коју је доживео.

У овом тренутку судија Винчић не жели да коментарише судијску будућност јер како каже „та одлука није на њему“. Једино му је важно „разумевање породице после целог инцидента у ком се нашао“, преноси словеначки портал.Словеначки медији: Фудбалски судија и Тијана Ајфон приведени на истој забави у Бјељини