Београдска старлета Тијана Максимовић, позната као Тијана Ајфон, и још четири особе осумњичене су да су у Сувом Пољу крај Бијељине организовали велику кокаинску журку са оргијама.

Полиција је јуче спровела велику акцију у Бијељини у којој је ухапшено 36 особа, међу којима је и Максимовићева, а сумњиче се за бројна кривична дела.

У полицији су појаснили, наводећи иницијале, да ће Тужилаштву БиХ осим Тијане бити предати Златан Ћук, Милисав Томић, Жељко Вујић и Владан Какућа, преноси Српска инфо.

- Они су ухапшени у полицијској акцији “Кристал”, а поменути се терети за кривична дела организовани криминал и врбовање ради проституције. Осим тога терете се и за неовлашћену производњу и промет опојних дрога и недозвољен промет оружја – појаснили су из полиције.

Извор Српскаинфо тврди да је Тијана Ајфон била један од организатора оргијања, ком су присуствовале веома опасне особе повезане са наркотицима, а који су познате по својим везама по целом свету.

Осим поменутих, у викендици у Сувом Пољу затечени су и Александар Г., Павле С., Жељко С., Радан Д., Саво С., Синиша П., Радослав С., Данијел П., Ади Б., Владан К., Срђан М. и Елвис Х.

– Поред њих, ту су пронађени и Сашо Б., Рикардо М., Славиша Д. и Славко В. из Словеније. Такође су пронађене и Тијанине пријатељице, Саша П. из Чачка, Софија Гачић и Марија К. из Београда и Јована Д. из Младеновца. У викендици су били и Марко Е., Дамир Х. и Алекса Д. - каже извор Српскаинфо.

Већина затечених на оргији је одраније позната полицији, већином због дрога и насилничких понашања, али се нека имена посебно истичу.


Пре свега то је Златан Ћ. који је повезавиван са Шкаљарским кланом и неким од особа за које сумњиче да су “радиле” за ову групу.

Ту је и Елвис Х. који има подебљи криминални досије и до сада је више пута хапшен и осуђиван за веома тешка кривична дела.

Такође је повезиван и са кријумчарењем дроге из Јужне Америке према Европи. Приведен је и Жељко В., иначе познати бизмисмен.


Сумња се да је Тијана била задужена да врбује девојке

Извор Српскаинфо укључен у ову истрагу открио је да разбијања ове групе није било случајно, него се радило о веома добро организованој акцији коју је извела Управа за организовани и тешки криминалитет МУП РС у сарадњи са ПУ Бијељина.

Према његовим речима Тијана Ајфон је била један од организатора оргијања и њена улога је између осталог била да врбује девојке за међународну проституцију.

- Инспектори су дошли до сазнања да појединци из БиХ организују кокаинске журке и оргије и због тога је покренута акција и они су праћени дужи временски период. Затим су они добили информацију да ће се оргијање одржати у среду увече у изнајмљеној викендици код Бијељине. Тијана и девојке су чамцима прешле преко реке Дрине, а остали “гости” су својим скупоценим лимузинама дошли у викендицу – каже извор Српскаинфо.

На столу нашли дрогу, на поду оружје

Међутим, у њиховим намерама омела их је полиција, која је опколила викендицу и упала унутра, и затекла чак 35 особа и то девет девојака и 26 мушкараца.

- Неки од њих су затечени у креветима, дрога и алкохол су били по столовима, а на поду викендице нађено је неколико одбачених пиштоља, али и картице од казина са којих су конзумирали кокаин – истиче извор Српскаинфо.


Пошто је реч о међународним кривичним делима, случај је преузело Тужилаштво БиХ, које ће донети одлуку о томе каква судбина чека ухапшене.

Након хапшења осумњичених полиција је претресла викендицу и скупоцена возила која су ту затечена.

– Пронађено је девет пиштоља разних калибара, један гасни пиштољ, затим 14 пакетића са 46 грама кокаина, девет таблета медицинске дроге “xаллол”. Пронађена су и три панцира, више мобилних телефона и лап-топова, као и 20.000 марака у разним валутама – рекао је извор Српскаинфо.