Језива сцена у Ужицу! Младић ИЗВРШИО САМОУБИСТВО – Везао конопац око врата, па скочио са 6. спрата, пронашла га МАЈКА

Novosti Online

уторак, 26. 05. 2020. у 16:17

Језива сцена у Ужицу! Младић ИЗВРШИО САМОУБИСТВО – Везао конопац око врата, па скочио са 6. спрата, пронашла га МАЈКА

Depositphotos

Разлози трагедије која је потресла овај део Ужица за сада нису познати

ВАТРОГАСЦИ из Ужица јутрос су са зидова једне од четири зграде у ужичком насељу Росуље скинули тело деветнаестогодишњег младића који је извршио самоубиство вешањем.

Разлози трагедије која је потресла овај део Ужица за сада нису познати, али утврђено је да је несрећни младић један крај конопца којим се обесио везао себи око врата, а други за ограду терасе стана у ком је живео, на шестом спрату зграде. Потом је скочио са терасе, а конопац је био толико дуг да се његово тело зауставило у висни терасе на четвртом спрату зграде.

Поуздано се не зна када је деветнаестогодишњак извршио самоубиство, али све су прилике да је то учинио у току ноћи. У то време он се у стану налазио са братом и баком, али њих двоје ништа нису чули што би указали да је решио да дигне руку на себе.

Тело свог сина, које је висило на конопцу везаном за терасу, јутрос је пронашла његова мајка пошто се вратила са посла.

Страна зграде на којој је висило тело младог Ужичанина је заклоњена од погледа са улице и окренута према шуми, па зато језив призор раније није уочен.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

драгана

26.05.2020. 19:20

Posvećujte se svojom decu,obraćate pažnju na sve.Darujte im svoje vreme i volite ih.Tako će voleti sebe.Vaša ljubav će im biti ono istinsko blago za ceo život.