БРАЧНИ пар Јордан А. (63) и Драгица А. (56), из Крагујевца, биће сахрањени у уторак на Корићанском гробљу, сазнајемо од људи блиских овој породици.

Породична трагедија у којој је бивши радник "Заставе" Јордан А., како се сумња, са више убода ножем убио своју супругу Драгицу, а потом и себе, и даље је главна тема у приградском насељу Козујево.

Нико, међутим, не зна поуздано шта је био окидач за овакав злочин. Они који су их боље познавали верују да је Јорданова прека нарав довела до трагедије.Комшије не споре да су обоје супружника били вредни људи, изградили две куће у дворишту, за себе и два одрасла сина.

- Свађао се са комшијама и супругом и раније. Многи верују да је Јордан постао посебно нервозан када је остао без посла, често смо слушали како прети супрузи - причају у овом насељу.

После губитка посла у "Застави", како сазнајемо, купили су једну њиву у неколико километара удаљеном селу Драгобраћа. Ту су гајили поврће и друго што је било потребно за породицу. Драгица је и у свом дворишту гајила салату, лук и то продавала на пијаци у граду.

- Сналазили су се како су знали и умели. Нико, међутим, не зна зашто се Јордан одлучио на најтежи корак - каже једна комшиница.

Мртве родитеље у засебној кући у истом дворишту у петак касно увече пронашао је њихов млађи син. Више тужилаштво наложило је обдукцију тела супружника. Према ономе што се засад зна, несретна Драгица убијена је са више убода ножем, док је Јордан једним потезом себи пререзао врат.