На локалном путу код Банатске Тополе у близини Кикинде у суботу увече, око 22,30 сата, догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој су теже повређени мушкарац и жена, Х.П. (39 ) и З.Б.(31) обоје из места Тоба, у општини Нова Црња. Са места несреће обоје су, у бесвесном стању, пребачени у Општу болницу у Кикинди, а одатле је мушкарац, због тежине повреда, транспортован у Клинички центар Војводине у Нови Сад.


- Несрећа се догодила када је путнички аутомобил лада нива налетелона неосветљену запрегу на којој су били мушкарац и жена.


И једни и други су се креталу у истом правцу, од Банатске Тополе, али је из супротног смера долазило друго возило. Аутомобилом је управљао Л.Н. (59) из Банатске Тополе – сазнају „Новости“ од извора из истраге.


Коњ који је вукао запрегу, није преживео овај удес, страдао је на месту судара.


ТРАГЕДИЈА У ДЕЦЕМБРУ

На истом локалном путу који од Банатске Тополе води ка магистралном путу Кикинда – Зрењанин, на којем се синоћ догодила тешка саобраћајна несрећа, у децембру је погинуо младић из села Банатска Топола. Он је смртно страдао када је испао из аутомобила “рено клио” који је возио, али је слетео с коловоза и преврнуо се.