Годинама их је МАЛТРЕТИРАО, несрећна жена је била и у СИГУРНОЈ КУЋИ, млађи СИН нашао МРТВЕ родитеље: Детаљи трагедије у Крагујевцу

М. ЛУКОВИЋ

23. 05. 2020. у 22:29

Годинама их је МАЛТРЕТИРАО, несрећна жена је била и у СИГУРНОЈ КУЋИ, млађи СИН нашао МРТВЕ родитеље: Детаљи трагедије у Крагујевцу

Фото: М. Луковић

Због честих свађа и претњи старији син се са супругом и дететом одселио из породичног дворишта
У ПОРОДИЧНОЈ кући у крагујевачком насељу Козујево у петак вече су пронађена тела Јордана А. (63) и његове супруге Драгице (56). Највероватније је Јордан са више убода ножем убио супругу, а потом је истим оружјем пресудио себи.

Мртве родитеље у омањој кући у овом насељу пронашао је син који са својом супругом живи у истом дворишту, али у засебној кући. Одмах је алармирана полиција.

- Под великим смо стресом, молимо вас да нас ништа не питате јер не можемо било шта да кажемо - кратко нам је рекао њихов син.

Шта се дешавало непосредно пре ове трагедије, засад нико поуздано не зна. Полиција је након позива стигла на место злочина и, према ономе што се засад зна, реч је о убиству и самоубиству. Муж је супрузи нанео смртоносне ударце, а потом се истим ножем убио.

РАДИЛИ У "ЗАСТАВИ" НЕСРЕЋНИ супружници Јордан и Драгица, како сазнајемо, радили су у некадашњој "Застави", стицали колико су могли, а онда су пре неколико година остали без посла.

Комшије у овом приградском насељу кажу да су шокирани трагедијом која се десила. Неки напомињу да су знали да је Јордан био преке нарави, да чак ни с комшијама није био у добрим односима.

- Жао ми је те јадне жене. Живим у близини њихове куће и чула сам његове претње које је упућивао супрузи и галаму из дворишта. Она је била добра, али избегавала је да се дружи са људима из комшилука баш због њега и његове преке нарави. Ипак, нико није ни слутио да би могло доћи до овако тешког злочина и трагедије - испричала нам је једна комшиница, која није желела да јој помињемо име.

Други пак сажаљевају и њихова два сина који су одрасли и, како причају, добри су људи. Међутим, баш због честих свађа и претњи, старији син се са супругом и дететом одселио из породичног дворишта. Комшије наводе да су чули да је Јордан малтретирао и супругу старијег сина.

Млађи син, који се недавно оженио, остао је да живи у истом дворишту са родитељима. Он их је и пронашао мртве.

ДРАГИЦА БИЛА У СИГУРНОЈ КУЋИ?

КОМШИЈЕ кажу да је Драгица била вредна жена, узгајала је у свом дворишту салату и друго поврће. То је затим продавала на пијаци како би зарадила неки динар. Према речима суседа, пре неког времена она је боравила у сигурној кући, али се вратила мужу.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Marko

24.05.2020. 06:51

I opet ista priča - svi su znali ali niko ništa nije preduzeo dok nije pala krv. Imam u stanu do svog sličan slučaj "osobe preke naravi", da iskoristim tu razblaženu frazu kao u vašem tekstu, koji mi decenijama zagorčava život, ne vrede nikakve žalbe policiji, suđenja, presude. Advokat mi otvoreno kaže da mi je jedino rešenje da odem odatle, jer mi ni 100 presuda na papiru ništa ne znači kada me država fizički ne štiti. Povrh svega ja sam muško, šta da očekujem kad ni žene nisu zaštićene.