Трагедија почела кавгом око поручивања песама: Актери убиства у Грабовцу објављивали видео-снимке из кафане

Novosti online / С. БАБОВИЋ

уторак, 19. 05. 2020. у 11:15

Трагедија почела кавгом око поручивања песама: Актери убиства у Грабовцу објављивали видео-снимке из кафане

Осумњичени Милан Раду / Фото Фејсбук

Осумњичени Милан Раду (30), који је признао да је са терасе гурнуо Марка Ђурића (28), често је са другим осумњиченим, Адријаном Ђорђевићем, на фесјбуку објављивао снимке из кафане

ТРСТЕНИК, КРУШЕВАЦ - Милан Раду(30), који је признао пред Вишим јавниiмтужилаштвом да је гурнуо и изазвао смрт Марка Ђурића (28) у Грабовцу код Трстеника после чега је несрећни младић преминуо, био је редован гост кафане у којој се одиграла трагедија.

Раду је сестрић власника ресторана Доминика Димића, који је осумњичен за саизвршилаштво у убиству. Раду и други осумњичени Андријано Ђорђевић, често су постављали на својим фајсбук-профилима видео-снимке из кафане.

- За Радуа се прича да зна добро борилачке вештине и да је џудиста, а воли добар провод и народну музику - наводи незванично извор “Новости”. -Тако је од првог дана постављао видео-клипове на свом фејсбук профилу, а које је снимао мобилним телефоном, преносећи, заједно са Ђорђевићем, атмосферу из ресторана “Доминик и Мирјана”.

На краћим видео-снимцима од 15. и 16.маја, које су постављали и Ђорђевић и Раду види се и оркестар, са певачицама, као и гости, међу којима је кобне ноћи између 16. и 17. маја био и сада покојни Марко Ђурић. Последњи снимак непосредно пре него што је да страдаомладић, објавио је АндријаноЂорђевић. Неких пола сата после поноћи догодила се трагедија, а доносимо нове детаље.

- Прича се да је Раду у ствари истрчао на терасу када га је успаничено позвао неко од конобара, после чега је уследила трагедија - износи незванично извор“Новости”.-Димић, такође један од осумњичених, за кога се првобитно сумњало да је гурнуо Ђурића, сестрића је довео у свој ресторан.

Према незваничним сазнањима “Новости”, осумњичени за саизвршилаштво, поред самог Радуа, Доминик Димић, власник кафане, Андријано Ђорђевић и Горан Крстић, нису одмах хтели да испричају ко је гурнуо Ђурића, наводно у жељи да заштите сестрића, али суочени са оптужбама и када су схватили да је младић смртно страдао од пада са терасе преко степеништа на бетон, све су испричали на саслушању пред тужилаштвом.

- Очекује се да у наставку истраге буду саслушани и музичари,а управоје према причи такође осумњиченог ГоранаКрстића, око поручивања и настала почетнакавга са Ђурићем и његовим друштвом - наводи извор “Новости”.


Коментари (6)

Opaky

19.05.2020. 11:52

Bravo, Romi, vi cete iz zatvora da izadjete, a jadni momak se sa groblja nece vratiti

Sima

19.05.2020. 13:57

Sva četvorica su bagra i đilkoši. Ove idiote nepustati iz zatvora. Ponovo će to uraditi! Ovaj nabeđeni džudista kojeg je podplatio gazda da se prizna garantujem da mu ke lova bila preko potrebna. Još jedanput govorim da su mi ovi probisveti ubili sina!svom četvorici bih taj dan presudio pa taman da mi daju smrtnu kaznu. Zlatan je Američki zakon?za ubistvo smrtna kazna. Al neka ove 4 Sv.nje nemisle da robijaši neće za to saznati. 4 Ološa na jednog dečka, a ovaj bilmez nabeđeni džudista ga gurne

Tamara

19.05.2020. 16:23

Narod je bio mnogo normalniji kad nije bilo društvenih mreža.Sadi kad odu u WC postavljaju sliku gde su bili.Sve vezano za je postalo ozbiljna F dijagnoza.