Угашен велики пожар у Новом Саду: Захваћене три зграде, нема повређених

Novosti online / С. Б.

17. 05. 2020. у 08:06

Угашен велики пожар у Новом Саду: Захваћене три зграде, нема повређених

Фото Н. Карлић

Велики пожар који је током ноћи избио у насељу Детелинара у Новом саду угашен је рано јутрос

У пожару који је избио ноћас, око два часа после поноћи на крову зграде број шест у Улици Стевана Мокрањца на новосадском насељу Детелинара, нема повређених али је причињена велика материјална штета. Припадници Министарства унутрашњих послова, Сектора за ванредне ситуације, најпре су локалозовали пожар око три часа ујутро, после чега је потпуно угашен.

У интервенцији је учествовало 16 ватрогасаца-спасилаца са седам ватрогасних возила. Станаре зграде из сва три улаза, благовремено је евакуисала дежурна патрола припадника новосадског МУП-а са Детелинаре.

Екипа хитне медицинске помоћи новосадског Дома здравља, је одмах по позиву, око два часа и пет минута по поноћи изашла на лице места и дежурала све до шест часова, али на срећу, није интервенисала с обзиром на то да није било повређених.

Припадници Полицијске управе у Новом Саду су од јутрос на лицу места и истражују узроке пожара.

РТС наводи да је у једној од зграда на таванском простору експлодирала бутан боца, након чега се пожар проширио на станове.


Портал НС наводи да је нешто пре четири сата у Новом Саду дошло до одвојеног инцидента, када је експлодирао аутомобил BМW на Лиману 2, испод Моста слободе.


Аутомобил је потпуно изгорео, на терен су изашли ватрогасци и полиција.


Повређених нема, додаје НС уживо.






Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)