Предраг Илић, његова супруга Данијела и њихове ћерке, Сара (12) и Ана (19), која је била у шестом месецу трудноће, измасакрирани су у кући у центру Лесковца!


Милош Илић (22) је ухапшен јер се сумња да је он починио крвави пир.


Осумњиченог је привела полиција, али званичних информација о овом четвороструком убиству још увек нема. Спекулише се да је злочин почињен секиром и да је чланове своје породице пронашао малолетни дечак који је са убијеним људима живео.


Први резултати истраге говоре да се Милош у ноћи, субота на недељу, посвађао са својим оцем Предрагом око новца који му је овај наводно дуговао. После краће свађе он је секиром насрнуо на своју маћеху Данијелу, а крвави пир је наставио тако што је потом убио њену малолетну ћерку, а онда и своју рођену сестру, која је била у шестом месецу трудноће да би на крају смртне ударце задао и оцу са којим се никада није добро слагао.


Званичних информација из истраге за сада нема. Према незваничним сазнањима, на гардероби осумњиченог за четвороструко убиство, коју је он покушао да сакрије, пронађени су трагови крви, али ван изнајмљеног објекта нема никавих трагова насиља. Незванично сазнајемо да су несрећни људи били корисници социјалне помоћи, а да је Предраг само повремено долазио до послова од којих би се издржавали.
Комшије кажу да никада раније нису виђали млађег мушкарца у дворишту изнајмљеног објекта, али неки тврде да је и Милош живео са породицом којој је пресудио. Незваничне информације говоре да је беживотна тела својих рођака пронашао малолетни дечак који у време трагедије наводно није био код куће, док се чују и спекулације да је он заправо успео да побегне из дома пре него што је почео крвави пир.Лесковац овакав злочин не памти од 2002. године када је Драган Чедић убио седам младих особа, па потом пресудио себи. Прави мотив четвороструког убиства се још увек не зна, а међу окупљеним комшијама нико не може да поверује да би то могао да буде новац.