У ДВОРИШТЕ породичне куће у Варваринској улици на Душановцу у Београду, око шест часова бачена је бомба, други пут за месец дана. Повређених, срећом, није било, али је детонација оштетила паркирани аутомобил.

Према незваничним информацијама, возило које је било у дворишту у власништву је Д. П. (46), који је пре неколико месеци изашао из затвора, где је провео 10 година због трговине наркотицима и поседовања велике количине нелегалног наоружања.
Припадници Министарства унутрашњих послова обавили су увиђај и покренули истрагу. Полиција ће узети снимке са безбедносних камера, како би покушала да утврди идентитет нападача.

Иначе, у исто двориште, недавно су бачене две бомбе, и том приликом је уништено једно возило. Штета је била видљива и на огради, као и на два возила паркирана у близини.
Према информацијама које смо добили, власнице куће су две сестре, које не живе ту, већ издају простор. У дому на углу Варваринске улице бораве три породице, али од последњег напада још није утврђено коме су бомбе биле упућене.Фото Ж. Кнежевић