Намамио је девојчицу (12) слаткишима, куповао јој поклоне, па је силовао: Детаљи педофилије у Сремској Митровици, хранитељ сексуално злостављао дете десетак пута

С. КОСТИЋ

26. 04. 2020. у 21:23

Намамио је девојчицу (12) слаткишима, куповао јој поклоне, па је силовао: Детаљи педофилије у Сремској Митровици, хранитељ сексуално злостављао дете десетак пута

Фото Илустрација

Ј. Д. (59) се бранио ћутањем, одређен му је притвор до 30 дана и спроведен је у притворску јединицу митровичког КПЗ
Ј. Д. (59), из Сремске Митровице, којег је супруга пријавила да је сексуално злостављао дванаестогодишњу Ј. Т. која је била код њих у привременој хранитељској породици, саслушан је у тужилаштву и њему је одређен притвор до 30 дана. Како незванично сазнајемо, он се бранио ћутањем. Њему се на терет ставља кривично дело обљуба злоупотребом положаја и он је одмах спроведен у притворску јединицу Казнено-поправног завода у Сремској Митровици.

Почетком године дванаестогодишња девојчица дошла је да живи у ову породицу, заједно са Ј. Д., његовом невенчаном супругом и њеним оцем.

- После извесног времена, старији мушкарац је приметио да се девојчица чудно понаша, а касније и његов зет. Схватио је да нешто није у реду, па је почео свакодневно да разговара са девојчицом, која му је у једном тренутку открила да јој осумњичени хранитељ купује разне поклоне и да са њим има сексуалне односе - каже наш извор из истраге, додајући да је мушкарац одмах све испричао својој ћерки, а она обавестила полицију.

Са девојчицом је обављен разговор у присуству радника Центра за социјални рад и том приликом је она опет потврдила ове наводе и изјавила да је десетак пута имала сексуални однос са осумњиченим Ј. Д. Након гинеколошког прегледа утврђено је да дванаестогодишњакиња није невина.

- Ј. Д је прво завео дете, куповином разних слаткиша и неких ситница, а онда када је видео да је то чини срећном, отишао је корак даље, тражећи од ње сексуалне услуге - наводи наш извор из полиције.РАНИЈЕ НИЈЕ КАЖЊАВАН

ПРЕМА незваничним информацијама, дванаестогодишњакиња је измештена је у другу хранитељску породицу, а са њом ће радници Центра за социјални рад у понедељак обавити разговор. Како сазнајемо, против осумњиченог Ј. Д. раније није било кривичних ни прекршајних пријава.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Anja

26.04.2020. 22:52

Devojcicu je u toj porodici godinama, a ne par meseci, nazalost, a hranitelja kockar.

Sunce

27.04.2020. 02:30

Svi Muskarci posle pedesete Da idu Svaka tri meseca kod Psihologa I seksologa da se Izjasne ako imaju Nagon prema Deci Jer ovo se Već Otelo I Stari muskarci Gube Kompas Realnog Života Ugrožavaju Deci Život a pored dece Cela porodica Ispašta . Jadna ova curica život joj je već Naneki način Upropašten i to Zauvek će imati Posledice .

Ja

27.04.2020. 12:11

@Sunce - Bas ce da ode da kaze da ima nagon prema deci! Drzava da prestane da OTIMA decu iz porodica i da ih daje hohstaplerima, koji decu uzimaju zbog para ili ovakvih stvari!

realist.

27.04.2020. 06:52

Kad cete vec jednom ovakvi Pedofila javno obesity na trgu grada, da bi prestala ovo divljastvo nad decom.

Milica

27.04.2020. 10:17

Primetio otac od hraniteljicu od osamdeset godina a ona nije, vrlo diskutabilno. A znala da dete spava sa hraniteljem u krevetu od kad je u porodici. Nek socijalno pita dete gde je spavalo od dolaska u porodicu.

JA

27.04.2020. 10:56

Na osnovu kojih kriterija se odlučuje da li je porodica podobna da bude hraniteljska? Ovdje je očito da su nadležni organi napravili tešku grešku. Neko od odgovornih bi također trebao da snosi posljedice.

Majstor kvaris

27.04.2020. 13:19

@JA - Slazem se da treba poostriti kriterijume kada dođe dobizbora hranitelja ali opet silovatelji, siledžije i kriminalci se ne oglasavaju i uglavnom se sve razotrkije posle nedela.

Virak

27.04.2020. 11:53

Ovo je nejasno objasnjeno... nije on jadnoj devojcici nikakav hranitelj, on je " decko" hraniteljice a sve je otkrio hraniteljicin otac ??? Gde su oči zenama kada biraju partnere ??? Vaznije je to udomljeno dete od svega.A njih kastrirati in vivo zanavek do Strasnog Suda !!!!

Ja

27.04.2020. 12:29

@Virak - Ama gde joj je odnos poverenja sa detetom, koje je uzela da o njemu brine? Sto se dete nije poverilo toj dobrociniteljki? U zatvor i nju zbog nemara!