Нишка полиција ухапсила је  М.Н. (37) из Ниша због сумње да је извршио кривична дела насилничко понашање напад на службено лице у вршењу службене дужности и спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Он се сумњичи да је задао више удараца возачу таксија, као и да је физички напао радника једне пицерије.

М.Н. је, како се сумња, својим аутомобилом намерно ударио у једно службено возило, а затим претио полицијским службеницима и вређао их.

Он је, како сазнајемо, од раније познат по насилничким испадима.

-  Он је из чиста мира на улици напао таксисту и претукао га, а како му то није било довољно, отишао је до једне пицерије у Обреновићевој улици и почео да лупа на врата тражећи да буде услужен. Продавац му је отворио врата и објаснио да не раде, већ да само врше доставу, М. Н. је и њега напао, на силу ушао у радњу, зграбио парче пице и побегао. Када је видео службено полицијско возило, намерно је налетео на њега и оштетио га, али, срећом, нико није повређен – објашњавају извори.

Док га је полиција савладавала, одупирао се, пљувао их и претио им да ће их заразити короном јер је наводно био у Немачкој.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Нишу.