ПОСЛЕ вишемесечне борбе и свих напора лекара, битку за живот изгубио је још један радик који је задобио тешке телесне повреде у стравичној несрећи, која се на ауто-путу Београд - Ниш догодила 29. новембра. Тада је на комби крагујевачких таблица, који је због квара стајао у зауставној траци, налетео шлепер. којим је управљао Г. Б. (46) из Краљева. На лицу места настрадали су Крагујевчани Срђан и Љубиша Јовановић, као и деветнаестогодишњи Жикица Величковић из Раче Крагујевачке, тако да је преминули радник четврта жртва несреће.

У Основном јавном тужилаштву у Нишу кажу да су истражне радње у току, као и да се чека још неколико доказа из полиције, након чега ће бити наложено саобраћајно вештачење.
Возач шлепера, Краљевчанин Г. Б. (46). према првим информацијама, прешао је у зауставну траку и ударио у комби у којем су се налазили радници из Крагујевца. Истрагом је утврђено да он није имао алкохол у крви у тренутку несреће, али још нема информација о томе због чега је прешао у другу траку. Не искључује се могућност да је заспао за воланом.