Супруга УДАРАЛА мотиком 30 пута док га није УБИЛА, рекла да је малтретирао: Детаљи злочина код Параћина, осумњиченој одређен притвор

З. РАШИЋ

понедељак, 06. 04. 2020. у 23:40

Супруга УДАРАЛА мотиком 30 пута док га није УБИЛА, рекла да је малтретирао: Детаљи злочина код Параћина, осумњиченој одређен притвор

Славица и њен супруг живели су у жутој кући / Милан Ј.

Славици Ј. (63), осумњичена за убиство мужа Милана (70) . У Тужилаштву ћутала. Несрећни човек сахрањен
СЛАВИЦА Ј. (63), осумњичена да је у суботу око пола пет ујутро у дворишту породичне куће у селу Буљане, код Параћина, убила супруга Милана Ј. (70), на саслушању у Вишем тужилаштву у Јагодини бранила се ћутањем. На предлог Тужилаштва, надлежни суд јој је одредио притвор до 30 дана. Осумњичена ни претходно, у полицији, није говорила, док је приликом привођења, само рекла да се са мужем посвађала и да ју је малтретирао. Како "Новости" сазнају, обдукцијом је утврђено да је Милан задобио чак тридесет удараца мотиком.

Језиви злочин узнемирио је житеље Буљана, који наводе да је Славица имала одређених психичких проблема. Испричали су да је са Миланом једно време живела у САД, али да јој тамо није пријало.

- Она је и сина и ћерку одгајила у селу, јер није могла да поднесе живот у САД. Причала је да су тамо много лоши људи, да ће неко да је убије. Кад су деца порасла, Милан је их је довео са собом у иностранство, али се пре неколико година вратио, када је отишао у пензију. Ванредно стање је њу још више пореметило. По цео дан је ишла негде по путу, држећи неку тојагу, није ни знала где иде. Живци су је терали на улицу, а Милан јој је вероватно бранио да тако излази и кад је полицијски час. Због тога су се сигурно и свађали. Није се никоме жалила да је малтретира или туче.

Мештани кажу да ова добростојећа фамилија има видео-надзор у свом домаћинству, па је вероватно да је снимљен цео догађај од тог јутра:

- Сигурно да није ни знала шта ради, кад га је толико пута ударила алатком за окопавање баште. То јој се сигурно нашло при руци, а чули смо да га је ударала и кад је пао. Милан се бранио, али није успео. Кад је схватила шта је урадила, отрчала је код комшинице да тражи од ње да позове Хитну помоћ, али несрећни Милан је био мртав.

ДЕЦА НИСУ ДОШЛА НА САХРАНУ

МИЛАН Ј. је сахрањен на сеоском гробљу, а овом чину присуствовала је само најужа фамилија. Због затворених граница, Миланови син и ћерка, који живе у САД, нису могли да дођу да испрате оца на вечни починак.

Коментари (4)