Робијао због убиства супруге, па починио исто дело: Детаљи злочина у Нишу - усмртио партнерку и после се обесио?

Ј. Ћ.

недеља, 29. 03. 2020. у 20:30

Робијао због убиства супруге, па починио исто дело: Детаљи злочина у Нишу - усмртио партнерку и после се обесио?

Кућа у којој је нађена мртва Драгана А.

Радослав Н. убио Драгану А. и њено тело сакрио у подруму њене куће, умотано у тепих
Полиција у Нишу пронашла је у суботу увече беживотно тело Драгане А. у подруму њене куће, умотано у тепих, а трагови са места трагедије, према првим налазима истраге, указују да је жена убијена. Сумња за злочин пала је на њеног невенчаног супруга Радослава Н. са којим је живела, а који се, како се сумња, обесио. Његово тело полиција је у петак пронашла у кући његових рођака у селу Чокот.

Увиђај је обављен, а након форензичких анализа знаће се више о убиству и починиоцу.

Реч је о шездесетдвогодишњаку из села Балајнац који је одраније познат истражним органима јер је средином 2009. године ухапшен под сумњом да је убио своју тадашњу супругу. Провео је више месеци у притвору док је судском истрагом доказано да је он извршилац злочина па је осуђен на 14 година затвора.

Након издржане казне, из затвора је изашао октобра прошле године. У међувремену је упознао Драгану и почео с њом да живи у ванбрачној заједници. Њен нестанак полицији је пријављен у петак, када је и пронађено Радославово тело са омчом око врата. Дан касније нађено је и Драганино тело. Докази са лица места указују да је убијена, а да је потом њено тело умотано у тепих и сакривено у подруму куће. Међутим, шта се заправо догодило у овој породици, тек ће показати истрага.

- Званично нема потврде о убиству и самоубиству, али готово све указује да је он њу убио у среду, а потом себи пресудио у четвртак - кажу извори блиски истрази.

- Тужилаштво је наложило покретање истраге, обдукцију тела и проверу биолошких трагова како би се потврдио идентитет убице, а онда може да се потврди или демантује повезаност ова два случаја - кажу у Вишем јавном тужилаштву у Нишу.
Коментари (3)

jel sam dobro računao

30.03.2020. 00:06

uhapšen 2009 i osuđen na 14 godina. to je 2023. izašao,upoznao novu ženu i ubio je. znači da je izašao posle 7-8 godina

Saša

30.03.2020. 00:14

Izašao 11 godina posle ubistva supruge... Jadni mi sa ovakvim sudstvom, ovaj zločin ide na dušu sudiji koji je dao tako blagu kaznu i onima koju su ga pustili još ranije od toga.

Urke

30.03.2020. 04:18

pazi sad,2009g uhapsen zbog ubistva prve supruge,osudjen na 14g i odsluzio kaznu?! sta more, pustili ga ranije zbog dobrog vladanja?! ubicu!? elem su to neki evropski zakoni kad su dobri ovako bre...katastrofa