Силовао бившу супругу, док су деца била у суседној соби? Мушкарац из Зајечара признао однос, али има своју верзију приче

В. Ђ./Novosti Online

26. 03. 2020. у 13:17

Силовао бившу супругу, док су деца била у суседној соби? Мушкарац из Зајечара признао однос, али има своју верзију приче

Фото: Depositphotos

Незванично, до сукоба је дошло и када је бивши супруг, пре два дана, дошао да узме децу, што је В.Ш. пријавила полицији
ЗАЈЕЧАР – Б.Т. (45) из Зајечара, лишен је слободе под сумњом да је у свом стану, уз претњу силом, силовао своју бившу супругу В.Ч (36), и то у тренутку док је њихово троје деце било у другој соби – сазнају ‘’Новости’’.

Прочитајте још: Ужас у Барајеву, ухапшен старац: Пипкао девојчицу (9), ћерку свог подстанара?

Наше информације говоре да су Б.Т. и В.Ч имали размирице у вези, због чега је полицији више пута пријављивано насиље у прододици. Незванично, до сукоба је дошло и када је бивши супруг, пре два дана, дошао да узме децу, што је В.Ш. пријавила полицији.

Након тога, В.Ч. је отишла по децу. Бивши супруг ју је, наводно, позвао да уђе, док се деца спреме. Међутим, по сведочењу жене, њен некадашњи супруг је децу тада закључао у другу собу, а некадашњу жену је одвукао у другу где ју је, уз претњу да ће је убити, обљубио, након чега јој је запретио да о томе никоме ништа не сме да прича, јер ће, како је казала, ‘’тек тада запамтити’’.

Али, чим је сад децом отишла из куће бившег супруга, В.Ч. је, након што је малишане оставила кући, отишла у полицију и све пријавила. Органи реда су одмах дошли да лице места и привели Б.Т. Он је, незванично сазнајемо, признао да је имао однос са В.Ч. али се бранио тиме да је то било уз њен пристанак.

Жена је одмах одведена на гинеколошки преглед, и лекари тек треба да се изјасне да ли има повреда који упућују на то да је В.Ч. силована. До тада, једино што терете Б.Т. је сведочење и исказ његове бивше супруге.

Како смо сазнали, веза између Б.Т. И В.Ч. од самог почетка била је, благо речено, проблематична. Узајамно су се пријављивали за насиље у породици, након чега су се и развели.

Укаолико се испостави да је Б.Т. уз претњу силом обљубио бившу супругу, прети му и кривичина пријава због силовања, али то тек треба да се докаже.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)