Ужас у Барајеву, ухапшен старац: Пипкао девојчицу (9), ћерку свог подстанара?

С. Ј. М.

25. 03. 2020. у 21:00

Ужас у Барајеву, ухапшен старац: Пипкао девојчицу (9), ћерку свог подстанара?

Зграда у Барајеву у којој станује Б. П.

Б. П. (81) иза решетака због недозвољених полних радњи над дететом. На саслушању код тужиоца негирао да је додиривао по телу ћерку свог подстанара
ОСНОВНИ суд у Младеновцу одредио је притвор до 30 дана Б. П. (81), из Барајева, због сумње да је извршио кривично дело недозвољене полне радње над дететом. Како сазнајемо, на терет му се ставља да је по телу додиривао девојчицу од девет година.

Овај старац је ухапшен пре два дана и одмах је приведен у Основно тужилаштво у Младеновцу на саслушање. Према информацијама које смо добили, он је негирао кривицу и тврдио је да су му то "напаковали" бивши станодавци, који су му дуговали новац и нису хтели да плаћају кирију.

- Од Центра за социјални рад у Барајеву и прихватилишта у Београду, где се сад налази дете, добили смо информације везане за то кривично дело - изјавиo је, за "Новости", главни тужилац у Младеновцу Иван Конатар. - Проверили смо сумње и утврдили да има основа за његово хапшење. Затражили смо да се Б. П. одреди притвор да не би утицао на сведоке и да не би поновио кривично дело. Судија за претходни поступак је то прихватио. Даље у истрази треба да саслушамо сведоке и да се уради вештачење Б. П., као и детета.

Како смо сазнали, девојчица је са оцем живела у истом стану у којем и Б. П. Тачније, он им је издавао собу. То је очигледно злоупотребио и пипкао девојчицу по телу. Њен отац још није саслушан, тако да још нема информација да ли је знао за све што се догађало. Из извора блиског истрази сазнали смо да је девојчици мајка умрла, а отац је према неким причама склон наркотицима, због чега је она највероватније и одведена у прихватилиште. Иначе, максимална казна за кривично дело недозвољене полне радње је до пет година затвора. Ухапшен старац је, иначе, слабо покретљив.

Тужилаштво ће наредних дана да испита оца девојчице, а са њом ће разговор да обаве и надлежни психолози и психијатри. Поред тога, како незванично сазнајемо, биће саслушани и остали подстанари који живе код Б. П. Такође, још неке комшије ће добити позив како би се до краја разјаснило шта се догађало у стану осумњиченог.

КОМШИЈЕ: НЕШТО ЈЕ ТУ СУМЊИВО

КОМШИЈЕ су нам у среду испричале да је отац девојчице, после смрти супруге продао стан и код Б. П. изнајмио собу. Још један брачни пар је изнајмио собу код овог старца.

- Свашта се ту дешавало, али не можемо да верујемо да је старац насрнуо на девојчицу - наводе станари. - Наводно, како смо чули, пипкао ју је. Иначе, обе подстанарске породице су пиле алкохол. Бар тако се прича. Не желимо да бранимо Б. П., али је ту нешто сумњиво. Видећемо шта ће рећи тужилаштво.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Slađa i Sonja

26.03.2020. 09:28

Treba ga smestiti na infektivnu kliniku na pod između bolesnika koji su priklučeni na respiratore i tu ga ostaviti da skonča. Đubre matoro. Planetara umire, a njemu do pipkanja i još deteta. Smrad!!!!!!