Лесковац – Припадници лесковачке полиције, по налогу надлежног тужилаштва, задржали су И.П.(37) из овог града због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и промет опојних дрога.

Полиција је, приликом претреса стана у којем борави осумњичени, пронашла око 672 грама спида и око 225 грама марихуане, вагицу за прецизно мерење и новац, за који се сумња да је стечен продајом дроге.

У стану осумњиченог затечен је и двадесетједногодишњи младић који је приликом уласка полицајаца одбацио кесицу са око пет грама марихуане и мањом количином спида.

Прочитајте још: Акција полиције: У доставном возилу пронађена дрога, приведен возач

Осимњичени И.П. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен заменику Вишег јавног тужилаштва у Лесковцу, док ће против другог мушкарца бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Полицијска управа у Лесковцу је саопштила и да ће Вишем јавном тужилаштву у овом граду поднети кривичну пријаву и против тридесетједногодишњег мушкарца јер је код осумњиченог пронашла око 55 грама марихуане и 27 грама спида као и лекове са листе психоактивних супстанци и вагицу за прецизно мерење.