Блудном пекару девет година: Обљубио 12-годишњег дечака

М. Н.

18. 03. 2020. у 07:58

Блудном пекару девет година: Обљубио 12-годишњег дечака

Фото М.Н.

Потврђена пресуду Новопазарцу Накију Гафурију (60)

АПЕЛАЦИОНИ суд у Крагујевцу потврдио је пресуду Вишег суда у Новом Пазару, којом је Наки Гафури (60), познати пекар, власник бурегџинице "Аида" из овог града, осуђен на девет година затвора јер је више пута обљубио дванаестогодишњег дечака. У пресуди стоји да је Гафури оглашен кривим и осуђен за кривично дело обљуба над дететом, за шта је прописана затворска казна од пет до девет година.

Прочитајте још: Комшије му помогле да се скући, а он им напаствовао сина (6): Детаљи ужаса у Падинској Скели, кад је видео да не може да побегне исекао вене

Апелациони суд у Крагујевцу одбио је жалбу Вишег јавног тужилаштва у Новом Пазару, које је тражило строжу казну, али и жалбу одбране окривљеног, која је затражила ослобађајућу пресуду.

Гафури је ухапшен у септембру прошле године, када је породица дванестогодишњака из Новог Пазара пријавила полицији обљубу њиховог детета. Користећи малишанову незрелост и наивност, пекар је дечака колима одвозио на Рекреациони центар, Бориће, Пазариште и друга излетишта на периферији града где га је, уз претње да никоме не сме ништа да прича, присиљавао да га орално задовољава. За ћутање га је "награђивао" и новцем. Након неколико недеља тортуре дечак је све испричао родитељима, који су се одмах обратили полицији.

После овог догађаја новопазарска јавност је била шокирана и подељена: једни су тражили најстрожу казну за богатог, бахатог и блудног пекара, док су га други бранили тврдећи да му је све намештено и да је реч о покушају рекетирања. После судског процеса на коме је све разрешено и доказано, потврђено је да је Гафури заиста починио тешко кривично дело, због кога је ухапшен и због кога ће у затвору морати да проведе девет година у затвору.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Bojan

18.03.2020. 09:39

Za ovo treba da se uvede smrtna kazna ili bar dozivotna, jer je detetu unistio zivot. Kako ce to dete da prozivi ostatak zivota kad ima ovakvo iskustvo? Jadni su zakoni u Srbiji!

MuštiklA

18.03.2020. 10:32

Au kakav je tek burek mesio pogan od čoveka koga je on hranio i nahranio pu pogan

драгана

18.03.2020. 13:20

Malo je 9 godina.Pod hitno treba da pooštrimo zakone u cilju očuvanja najvećeg blaga-dece.

Синај

19.03.2020. 19:12

Страшно мала казна за тако нешто.Наши судовикао да се боје изрећи велику казну.