ПОЛИЦИЈА у Новом Саду је у одвојеним акцијама ухапсила једну особу, а против још две ће поднети кривичне пријаве, због постојања основа сумње да су учинили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Ухапшен је С. Ч. (39), са подручја Новог Сада, код кога је пронађено пет и по грама грама амфетамина, а сумња се да je он оставио још 102 грама овог наркотика које је полиција пронашла у аутомобилу, испред његове куће. Њему је одређено задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду.


За кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, терети се и тридесеттрогодишњи Новосађанин, јер је, у стану у коме он непријављено борави, полиција пронашла 117 грама марихуане и новац, за који сумња да потиче од продаје наркотика.


Сумња се, такође, да је он, претходно, продао двема девојкама марихуану, пронађену код обе, па ће против њих две бити поднета кривична пријава за неовлашћено држање опојних дрога.


Због постојања основа сумње да је учинила кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, биће поднета кривична пријава и против деветнаестогодишње Новосађанке. Претресом њеног стана, полиција пронашла 190 грама марихуане и новац за који се сумња да је стечен продајом наркотика.