ПОЛИЦИЈА у Бачком Петровцу ухапсила је Ј. Ш. (38), из тог места, због сумње да је учинио кривична дела обљуба са дететом и силовање. Он се сумњичи да је приморао на сексуалне односе дванаестогодишњу девојчицу, а поред тога и да је силовао њену четири године старију рођену сестру.

Он је, како сазнајемо, био у емотивној вези са А. К. (42), мајком девојчица које су биле жртве сексуалног злостављања. Она је у вези са Ј. Ш., који је повремено живео са њима, била од октобра 2019. до фебруара ове године. Наводно јој је, према незваничним сазнањима, било познато да човек са којим је била у вези, сексуално злоставља њене малолетне ћерке, али о томе никоме није говорила.

- Девојчицама је претио и тако их приморавао - сазнајемо од извора блиског истрази. - Поготово млађој девојчици, више пута је говорио да ће је избацити из куће. Када се све открило, старија је у почетку негирала, док је њена млађа сестра испричала шта јој се све дешавало.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Девојчицу (12) приморао на сексуалне односе, а њену сестру (16) силовао: Ухапшен 38-годишњак у Бачком Петровцу


По Бачком Петровцу се међу појединим мештанима, посебно у крају у ком мајка живи са ћеркама, говоркало да се у кући нешто дешава, али с обзиром на то да нико није био сигуран шта, сводило се на "сеоску" причу, која је стигла до полиције. Оперативним радом открило се о чему је реч, па је Ј. Ш. ухапшен у четвртак у поподневним сатима и одређено му је задржавање до 48 сати.

Како сазнајемо, мајци ових девојчица муж је умро пре неколико година и живе од социјалне помоћи, јер она нигде не ради.