НАРОД зна шта се десило, шта је он урадио, зна се да је Саша затворен... даће Бог да га максимално казне.

Говори овако, готово у даху Милош Урошевић, деда малолетнице С. У. (13), из Крушевца, за коју се верује да је жртва обљубе свог стрица Саше У. (41). Девојчица је родила мртву бебу 27. фебруара у крушевачкој болници, а њен деда Милош је категоричан - мој син Саша мора на робију и то 40 година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Првог пута су ПИЛИ ВИНО, па се не сећа, ХОРОР се догодио још два пута: Нови детаљи пријаве за обљубу девојчице (13) у Крушевцу (ФОТО)

Деда Милош и баба Миланка Урошевић не могу да верују шта их је снашло. Кажу оставили су Сашу да чува братаницу и нису могли да наслуте да ће их задесити овакво зло.

- Били смо у болници, лекари кажу да је боље, надамо се најбољем, добила је и крв, добро је - причају Милош и Миланка.

Осумњичени је у Вишем јавном тужилаштву, у међувремену, изјавио "да је био са братаницом, али да сигурно с њим није затруднела". Оштећена малолетница, која је на Гинеколошко-акушерском одељењу донела на свет мртву бебу, испричала је да ју је стриц обљубио три пута. У болници се опоравља од сепсе, коју је добила јер је беба дуго била мртва у стомаку.

У породичној кући, наводно је Саша Урошевић блудничио над братаницом Фото С. Б.


- Пацијенткиња је примљена у тешком здравственом стању, обављена је интервенција и можемо да кажемо да је стање за нијансу боље, али још увек није задовољавајуће - предочава, за "Новости", др Весна Стевић Гајић, директорка болнице.

Милош Урошевић после трагичног порођаја унуке константно је каже под стресом, а болесна је и његова супруга која је старатељ малолетној унуци, као и њеним сестрама од 2017. Тада је отац девојчица, њихов син, извршио самоубиство, а снаја је отишла из куће.