Човеку у Крагујевцу лекари уградили 9 година стар стент: Пале су кривичне пријаве

Тањуг

28. 02. 2020. у 23:06

Човеку у Крагујевцу лекари уградили 9 година стар стент: Пале су кривичне пријаве

Фото: Илустрација

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу, по налогу Основног јавног тужилаштва у овом граду, поднели су кривичне пријаве против двоје бивших лекара из Крагујевца
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу, по налогу Основног јавног тужилаштва у овом граду, поднели су кривичне пријаве против двоје бивших лекара из Крагујевца због постојања основа сумње да су извршили кривично дело несавесно пружање лекарске помоћи.

Како је саопштио крагујевачки МУП, сумња се да су они крајем прошле године, док су били запослени у Клиничком центру, једном пацијенту из Крагујевца, током операције, уградили стент коме је истекао рок 2010. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

budja Topola

28.02.2020. 23:28

U ovoj bolnici toliko promašaja i grešaka bilo da bi mogli da pišemo do sutra, nažalost i sa smrtnim ishodom.

Мр Радомир Шћепановић

29.02.2020. 02:59

Вероватно пацијент није била важна личност за хирурге!

Tamara

02.03.2020. 20:41

@Lili Vu - Lili Vu treba da te je sramota komentara ! Da je neko tvoj da li bi ti bilo bolje istO da mu se ugradi ( sa istekom roka trajanja i pogrešnom namenom ) ?! Bruka i sramota za Klinički centar kao i celu zluzbu ! Za svaku osudu ! U bolnici se čuva materijal sa istekom roka trajanja ?! Ko to proverava ? Gde je savest počinioci ? Kakvi su to ljudi ? Kako žive sa tim da su uništili nečiji život ?! Sramota ko sve nosi titulu doktora !