УЧЕНИЦУ другог разреда средње школе у Гроцкој Николину Н. (16), како тврди њен отац Александар, ударио је деда њене школске другарице (15), чији отац, са друге стране, за "Новости" истиче да физичког контакта није било, већ да Николина, неко време, психички и физички малтретира његову ћерку.

Шта се тачно догодило у четвртак око 20 сати утврдиће истрага. Александар Н., иначе вереник певачице Биљане Сечивановић, одмах је позвао полицију и пријавио да је у Булевару револуције нападнута Николина. Наводно, њу је деда њене бивше другарице ударио неколико пута.

Полиција је изашла на лице места и узела изјаве. Утврђују се све околности, а о догађају је обавештено и надлежно тужилаштво. У међувремену у медијима су освануле фотографије Николине Н. са видљивим подливима испод очију.

Николинин отац каже за "Новости" да је његову ћерку по изласку из школе више од два километра пратио аутомобил у ком је било неколико особа:

- У возилу су били њена бивша другарица, њени отац и деда. Одједном је из аута изашао деда и ударио песницом Николину у главу, након чега је моја ћерка пала у несвест. Све се то дешавало испред локалне основне школе, где је у том тренутку било доста деце. Она је сва у модрицама и подливима пребачена у Ургентни центар где јој је урађен скенер главе.

Николина и њена другарица, према речима Александра, дружиле су се раније, али у последње време нису биле у добрим односима. Између њих је било и чарки, али никада физичког обрачуна. Ипак, због међусобних свађа Александар Н. је у четвртак ујутру био код директора школе и обећао му да се Николина више неће ни вербално качити са бившом другарицом.

Са друге стране, отац бивше другарице Николине Н. демантује Александра Н. и тврди да нико из његове породице није насрнуо на девојчицу и додао:


Николина Н./Фото Приватна архива


- Николину сам сматрао чланом породице. Била је стварно добра девојка, али је очигледно упала у неко лоше друштво. Због тога сам желео да се моја ћерка више не дружи толико са њом и од тада нису у добрим односима. У децембру су Николина и још неколико њених другарица почеле психички да малтретирају моју ћерку, која због страха није могла да иде у школу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Ужас у Крушевцу: Девојчица (13) донела на свет мртворођенче, па испричала да ју је СТРИЦ СИЛОВАО

Последњих неколико дана, према његовим речима, ћерка је трпела и физичку тортуру. Најпре ју је Николина ударала лоптом у главу и хватала за врат, да би је на дан инцидента чупала за косу и претила да ће да је бије после школе.

- Морао сам колима да дођем по њу. Када сам видео Николину са још неколико другарица застао сам и питао да ли им треба моја ћерка, након чега је она изашла из кола да поразговарају. Тврдим да мој отац није ударио Николину, чак смо тражили да обојица одемо на полиграф како би се то потврдило. Она је дан раније имала подливе испод очију, што су потврдили неки професори у средњој школи - децидно тврди отац млађе девојчице и истиче да би волео да обе заврше школовање и постану одговорне особе.


РАЗГОВОР СА ДИРЕКТОРОМ

КАКО смо сазнали, Николина иде у други разред, а њена бивша другарица у први, на фризерском смеру. Директор ове установе истакао је за наш лист да је за инцидент сазнао преко медија, али је потврдио да је у четвртак разговарао са Александром Н., са којим има коректне односе, како би се нетрпељивост између девојака смањила.