МАЛОЛЕТНА девојчица(13)из Крушевца, која је родила мртву бебу у четвртак, испричала је да је три пута била жртва свог стрица Саше У.(41), сазнају незванично “Новости”.

Како сазнајемо, малолетница,која са стрицем живи на истој адреси у ромском насељу Читлук, тврди да је првог пута обљубљена након што је заједно са рођаком Сашом У.(41)пила вино,а навела је и да се не сећа целог догађаја.

Посла прве наводне обљубе, то се,према њеној причи, догодило још два пута. Случај је преузело Више јавно тужилаштво које истражује наводе малолетнице. Осумњичени за кривично дело обљуба над немоћним лицем Саша У. требало би да буде саслушан предвече или у суботу преподне.

Прочитајте још - Ужас у Крушевцу: Девојчица (13) донела на свет мртворођенче, па испричала да ју је СТРИЦ СИЛОВАО

Како су “Новости”објавиле, медицинским вештачењем би требало да се утврди шта се тачно догодило и да ли је заиста тачно да је стриц,како је испричала девојчица, одговоран за кривично дело за које је осумњичен.

Окружење малолетнице није приметило трудноћу и наводно су претпоставили да је девојчица само добила на килажи.Према последњим сазнањима “Новости”, малолетница се суочава са последицама порођаја на Одељењу гинекологије Опште болнице у Крушевцу,тренутно је под терапијом, јер се у једном тренутку посумњало да има инфекцију.


Кућа где су живели стриц и братаница, насеље Читлук,фото С.Бабовић