Првог пута су ПИЛИ ВИНО, па се не сећа, ХОРОР се догодио још два пута: Нови детаљи пријаве за обљубу девојчице (13) у Крушевцу (ФОТО)

Новости Онлине/ С. Бабовић

28. 02. 2020. у 10:55

Првог пута су ПИЛИ ВИНО, па се не сећа, ХОРОР се догодио још два пута: Нови детаљи пријаве за обљубу девојчице (13) у Крушевцу (ФОТО)

Илустрација Фото Depositphotos

Према причи малолетнице, стриц Саша У. је одговоран за кривично дело за које је осумњичен
МАЛОЛЕТНА девојчица(13)из Крушевца, која је родила мртву бебу у четвртак, испричала је да је три пута била жртва свог стрица Саше У.(41), сазнају незванично “Новости”.

Како сазнајемо, малолетница,која са стрицем живи на истој адреси у ромском насељу Читлук, тврди да је првог пута обљубљена након што је заједно са рођаком Сашом У.(41)пила вино,а навела је и да се не сећа целог догађаја.

Посла прве наводне обљубе, то се,према њеној причи, догодило још два пута. Случај је преузело Више јавно тужилаштво које истражује наводе малолетнице. Осумњичени за кривично дело обљуба над немоћним лицем Саша У. требало би да буде саслушан предвече или у суботу преподне.

Прочитајте још - Ужас у Крушевцу: Девојчица (13) донела на свет мртворођенче, па испричала да ју је СТРИЦ СИЛОВАО

Како су “Новости”објавиле, медицинским вештачењем би требало да се утврди шта се тачно догодило и да ли је заиста тачно да је стриц,како је испричала девојчица, одговоран за кривично дело за које је осумњичен.

Окружење малолетнице није приметило трудноћу и наводно су претпоставили да је девојчица само добила на килажи.Према последњим сазнањима “Новости”, малолетница се суочава са последицама порођаја на Одељењу гинекологије Опште болнице у Крушевцу,тренутно је под терапијом, јер се у једном тренутку посумњало да има инфекцију.


Кућа где су живели стриц и братаница, насеље Читлук,фото С.Бабовић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Dejan CIGANIN

28.02.2020. 17:51

@Немања - Naravno da se slazem da je ovo krivicno delo i ne daj Boze nikom... Ali ne razumem ovako BOLESNE komentare kao ( ciganska posla )!Pa prvo neka svako proveri dali u svojoj SIROJ familiji ima neceg protivzakonito i sl. pa TEK ONDA( a ni tad) moze da druge osudjuje!!! Ima bas dosta klosara kao sto je ovaj!!!