Отац и деда МОНСТРУМИ су пратили Николину два километра, а онда су изашли из аута и ударали је ПЕСНИЦАМА: Овако изгледа ћерка вереника Биљане Сечивановић пошто је претучена (ФОТО)

М.Ву

четвртак, 27. 02. 2020. у 22:54

Отац и деда МОНСТРУМИ су пратили Николину два километра, а онда су изашли из аута и ударали је ПЕСНИЦАМА: Овако изгледа ћерка вереника Биљане Сечивановић пошто је претучена (ФОТО)
Николина је завршила у Ургентном центру, била је у нервном растројству, са видиним повредама. Доктори су одмах урадили скенер главе
Николина Недић(16) претучена је вечерас у београдском насељу Гроцка. Њој су подливе на глави направили отац и деда њене бивше другарице јер су се јуче посвађале у школи. Николина је завршила у Ургентном центру, била је у нервном растројству, са видиним повредама. Доктори су одмах урадили скенер главе.

Отац девојчице, Александар, нам је рекао вечерас да је њену ћерку после школе пратио аутомобил бар два километара, да би у једном тренутку отац и деца изашли из аутомобила и почели да је ударају.

- Замислите тај олош који се обрачунава са малолетним дететом, посебно девојчицом. За овакво насиље нисам чуо у свом животу - рекао нам је девојчицин отац.


Да ситуација буде горе, шокантни инцидент се догодио испред једне основне школе у Гроцкој пред децом која иду у ту школу.

Иначе, Николина је ћерка вереника певачице Биљане Сечивановић.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

cacanin

28.02.2020. 13:15

@Miki - koliko sam razumeo,ovo je devojcica.u svakom slucaju ne opravdavam nasilje,i ovo sto se dogodilo je strasno.treba da ih bude sramota.samo ostre i rigorozne kazne za nasilnike nad decom ce spreciti ovakve stvari u buducnosti.

Laki

28.02.2020. 17:01

@Miki - Treba paralelno kaznjavati i roditelje nasilnike a i decu koja su odgovorna za nasilje.

Чеда

28.02.2020. 00:59

Који ли је узрок овом чину? Требало би казнити сва недела, и узрок и последицу.