У ВИШЕМ суду у Београду у уторак je почело суђење Неђељку Ђуровићу (31) оптуженом да је насмрт избо студента Милоша Милеуснића (24) прошле године у јануару. Случај бруталног убиства студента згрозио је Србију.

У судници је прво Неђељко изнео одбрану тврдећи да Милоша никада раније није видео, ни познавао, и да је први пут његову фотографију видео у новинама.

Прочитајте још - Неђељко је убио Милоша из "личног незадовољства": Ево шта се дешава са случајем који је узнемирио Србију

Након њега видно потресним гласом пред судом је саслушан и Горан Милеуснић отац убијеног Милоша:

- Милош је био дете љубави. Љубављу је храњен и одгајан и ширио је љубав и међу својим ближњима и својим другарима. Колико је био поштован и вољен доказује и чињеница да је више од њих 50 са факултета из Чачка дошло да присуствује овом суђењу. Мој син је растао с љубављу, а убијен је као пас на хладном плочнику београдске зграде. Питање је зашто и какав то човек може да буде који тако нешто уради. Где је тај човек растао, где су његови родитељи? Мислим да не треба да му се суди само за убиство Милоша, него за четвороструко убиство јер је тиме што је усмртио моје дете он убио и мене и супругу и нашу ћерку.

Прочитајте још - "Нисам га познавао, први пут сам видео његову фотографију у новинама": Осумњичени за СТРАВИЧНО убиство младића на Звездари тврди да НИЈЕ КРИВ


Неђељко Ђуровић (Фото Фејсбук) и жртва Милош Милеуснић Фото Фејсбук