Нисам га познавао, први пут сам видео његову фотографију у новинама: Осумњичени за СТРАВИЧНО убиство младића на Звездари тврди да НИЈЕ КРИВ

Новости Онлине/ Ј. Д. Љ.

25. 02. 2020. у 12:17

Нисам га познавао, први пут сам  видео његову фотографију у новинама: Осумњичени за СТРАВИЧНО убиство младића на Звездари тврди да НИЈЕ КРИВ

Неђељко Ђуровић (Фото Фејсбук) и жртва Милош Милеуснић Фото Фејсбук

Он тврди да никакву изјаву није дао у полицији и да је први пут нешто рекао у тужилаштву а сад у суду

НЕЂЕЉКО Ђуровић данас је у Палати правде изнео одбрану тврдећи да није убио студента из Чачка Милоша Милеуснића, како га оптужница терети, да тог момка никада није видео нити познавао и да је његову фотографију видео први пут у новинама.

Ђуровић се иначе терети да је 27. јануара 2019. у раним јутарњим часовима испред једне зграде у Димитрија Туцовића ножем избо Милоша Милеуснића.

Младић је услед задобијених повреда преминуо.

Прочитајте још - Неђељко је убио Милоша из "личног незадовољства": Ево шта се дешава са случајем који је узнемирио Србију

Ђуровић је у својој одбрани до детаља испричао шта је све претходило немилом догађају сећајући се прецизно готово сваке секвенце од момента боравка у стану, испијања пелинковца, шетње кроз град, и како он каже "тортуре у полицији".

Он тврди да никакву изјаву није дао у полицији и да је први пут нешто рекао у тужилаштву а сад у суду.

Суђење се наставља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Sima

25.02.2020. 14:54

Sad se pravi lud. Minimalno doživotno bez pomilovanja da ga ovo ludilo prođe. Ovoj zveri je malo i smrtna kazna? Unuštio je celu porodicu,majku,oca i sestru. Ako nedobije doživotno onda zub za zub!

Dušan

25.02.2020. 16:24

SAD (Sjedinjene am....)ne volimo ih, ali trebamo njihove zakone i kompletan krivični postupak i sistem prepisati. Normalno i uvesti smrtnu i doživotnu kaznu.. Za ovakvog idiota, koji još tvrdi da nije kriv, koji bezobrazluk, ubija još jednom roditelja žrtve. Tamo ne bi bilo dileme. A ovde dobiće 12 najviše 14 godina i izaći će za osam ili devet i opet će u svom siledžijstvu ponoviti.

Muki

25.02.2020. 16:32

....  što se praviš lud priznaj delo koje si počinio a ne malo jesam malo nisam

pravda

25.02.2020. 22:17

Kakvo sudjenje kakvi bakrači,presuda na licu mesta,ili pogubljenje ili doživotna