Паника у Чачку: Мушкарац СЕКИРОМ НАПАДАО госте кафића

Танјуг

24. 02. 2020. у 11:39

Паника у Чачку: Мушкарац СЕКИРОМ НАПАДАО госте кафића

Илустрација/Despositphotos

У ноћи између суботе и недеље у једном од чачанских кафића у центру града одиграла се права драма кад је мушкарац М. М. унутра улетео са секиром и нападао госте
У ноћи између суботе и недеље у једном од чачанских кафића у центру града одиграла се права драма кад је мушкарац М. М. унутра улетео са секиром и нападао госте.


Неколико њих том приликом задобило је лакше телесне повреде, рекао је Танјугу власник кафића Данило Пауновић.


"Кад смо му рекли да је локал пун и да нема места, ухватио ме је за врат и грубо одгурнуо покушавши да ме удари. Након тога је из унутрашњег дела јакне извадио секиру са дрвеном држалицом и предмет који је личио на пиштољ. Ушао је у локал и почео да удара госте. Настала је општа паника и хаос, сви су почели да беже из локала једни преко других, једва смо успели да га савладамо", рекао је Данило Пауновић, власник кафића.


Након што је М. М. избачен, напољу га је чекао такси, а полиција га је сутрадан ухапсила.


Прочитајте још: Ударао га секиром по глави јер му се није свидело како прича са његовом женом: Станиша Лукић осуђен за покушај убиства


"Након два сата он је пуштен на слободу. У страху смо да се сличан инцидент не понови, јер је М.М. од раније познат полицији", тврди Пауновић, који додаје и да је М.М. био психијатријски болесник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације