Не знам како је погинуо мој син, ни да ли ћу ићи по његово тело, чекам позив нашег конзулата: Мајка Суботичанина који је настрадао у Лондону

Ј. ЛЕМАЈИЋ

14. 02. 2020. у 21:00

Не знам како је погинуо мој син, ни да ли ћу ићи по његово тело, чекам позив нашег конзулата: Мајка Суботичанина који је настрадао у Лондону

Twitter Зграда са које је пао

Игор М. (33) пао са шестог спрата зграде. Када све буде завршено можда ћу моћи да причам, сада стварно нисам у стању каже за "Новости" М. М.

ИГОР М. (33), држављанин Србије, родом из Суботице, настрадао је после пада са шестог спрата зграде у Лондону, а за његово убиство, према писању британских медија, осумњичена је и ухапшена девојка (28). Трагедија се догодила у четвртак после подне у Северном Финчлију, насељу у северном делу Лондона.

Према писању "Дејли мејла", жена је виђена како плаче и вришти поред тела мушкарца неколико тренутака пошто је он пао са шестог спрата. Она је познавала Игора и ухапшена је због сумње да га је убила.

Мајка настрадалог младића, која живи у Суботици, за наш лист није желела пуно да говори о стравичном догађају, јер сматра да је реч о породичној трагедији.

- Не знам ништа више од онога што је већ објављено, а шта се тачно догодило утврдиће истрага. Не знам да ли ћу ићи у Лондон по његово тело, или ће га довести, чекам позив из нашег конзулата - каже М. М. за "Новости". - Када све буде завршено можда ћу моћи да причам, сада стварно нисам у стању.

Младић је, како сазнајемо, четири године радио као менаџер у хотелу у Лондону.

Како пише британска штампа, сведоци су на месту догађаја видели осам или девет полицијских аутомобила, заједно са два или три возила хитне помоћи. Шокантој сцени присутвовало је неколико породица са децом која су се враћала из школе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Мистериозна СМРТ српског држављанина у Лондону: Пао са 6. спрата, ухапшена девојка (28) осумњичена за убиство

Портпарол полиције је изјавио да су службеници у 15.20 позвали полицијску с станицу и рекли да је мушкарац преминуо на лицу места после пада са висине.

Полиција на месту трагедије

Он је додао да је 28-годишња девојка, која је била на лицу места, приведена због сумње да је умешана у убиство.

- Она је одведена у лондонску болницу где су јој саниране мање повреде, потом је пребачена у полицијску станицу на северу Лондона, где се и даље налази - додао је. - Верује се да је страдали мушкарац познавао девојку. Консултовани су службеници Специјалистичке команде за криминал. У овој фази истраге, смрт тридесеттрогодишњег мушкарца се третира као неразјашњена.

КРВ НА ПЛОЧНИКУ

- НИСАМ видео како је пао, али видео сам га на земљи. После минут, жена је сишла и почела да плаче и вришти, а неко ју је одвео до угла да јој помогне да се смири - рекао је Наик Мохамед (19), радник у оближњем фризерском салону. - Видео сам крв по плочнику. Некоме сам дао пешкир и он га је ставио преко тела. Нисам могао да спавам целе ноћи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Dule M. Beograd

14.02.2020. 21:10

Od kad pomaže srpski konzulat građanima Srbije u inostranstvu!? To je nešto novo??

alfa...!

15.02.2020. 20:42

Čudna neka majka,dete joj je poginulo a ona nekog čeka,namesto da ode po posmrtne ostanke svog sina,čudni su Srbi...